Despre noi

Mă numesc Banu Claudiu și sunt fondatorul companiei BanuAlumin  de peste 25 de ani, m-am dedicat în fabricarea  și instalarea de elemente de termopane din aluminiu și pvc. (așa cum mai sunt numite în popor  TERMOPANE ). Primii mei 10 ani, din anul 1993 și până în 2003, ” de studiu ” așa cum îmi place mie să le spun, i-am făcut în Italia.

În anul 2004 pun bazele primului meu S.R.L.  Până astăzi m-am dedicat în a aduce mai multă valoare clienților noștri.  Încep cu doi angajați, fără nici un pic de experiență ca și antreprenor și fac primele mele lucrări. Pentru mine acel început a însemnat mult. Experiența și modalitatea  de lucru occidentală  încă de la început mi-a dat încredere că voi reuși și voi fi apreciat pentru ceea ce fac.  Astăzi la o distanță de peste 14 ani de antreprenoriat și peste 25 de ani de experiență în acest domeniu văd lucrurile într-un alt mod. Nimic nu poate fi mai frumos pentru mine, ca atunci când văd  oameni pe care i-am servit fericiți și mulțumiți.

Cine este BanuAlumin?

BanuAlumin este o companie specializată, ce se ocupă cu instalarea sistemelor de termopane din aluminiu și pvc. Experiența și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de tâmplărie. Față de concurenți noștri care pun valoare doar pe preț. Noi ne concentrăm  să le oferim cea mai bună consultanță cele mai performante termopane. 

Ferestrele noastre sunt făcute să îți protejeze casa,  familia, să ai cea mai bună izolare termică și fonică.  Ferestrele BanuAlumin sunt cele mai luxoase, cele mai apreciate, cele mai invidiate ferestre de către concurenți.  Ferestrele BanuAlumin fac casa ta mai luminoasă ,mai frumoasă și mai apreciată de către toți cei din jur. Am învățat cât de important este ca cererile clienţilor să fie analizate din perspectiva nevoilor acestora și cum să obțină oferte cât mai echitabile. Ceea ce pentru clienții noștri  înseamnă mai multă valoare și o investiție sigură. 

      ” Fă mai mult cu mai putin”  

  • consultanță personalizată în perioada de studiu, branduri de profile, feronerie și tipuri de sticlă adaptată la nevoile investiției dumneavoastră;
  • consultanță de specialitate pentru a înțelege particularitățile fiecărui proiect;
  • o gamă largă de tâmplărie PVC și aluminiu la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri echitabile;
  • servicii de montaj, întreținere și reparații tâmplărie;
  • servicii de garanție și post-garanție.

BanuAlumin vă oferă consultanță specializată pentru ca tu să ai cele mai bune termopane.

                   De ce BanuAlumin ?

BanuAlumin înseamnă pentru mine” a face mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informali  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu „suficient de bun”, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. 

Succesul nu presupune livrarea unui produs, succesul presupune să rezolvi problema clientului.

banualumin termopane

recomand citirea acestui articoltermopane ieftine versus termopane scumpe