Despre noi

Mă numesc Banu Claudiu și sunt fondatorul companiei Banu Alumin  de peste 27 de ani, m-am dedicat în fabricarea  și instalarea de elemente de termopane din aluminiu și pvc. (așa cum mai sunt numite în popor  TERMOPANE ). Specializarea noastră este în acest domeniu. Primii mei 10 ani, din anul 1993 și până în 2003, ” de studiu ” așa cum îmi place mie să le spun, i-am făcut în Italia.

În anul 2004 pun bazele primului meu S.R.L.  Până astăzi m-am dedicat în a aduce mai multă valoare clienților noștri.  Încep cu doi angajați, fără nici un pic de experiență ca și antreprenor și fac primele mele lucrări. Pentru mine acel început a însemnat mult. Experiența și modalitatea  de lucru occidentală  încă de la început mi-a dat încredere că voi reuși și voi fi apreciat pentru ceea ce fac.  Astăzi la o distanță de peste 14 ani de antreprenoriat și peste 25 de ani de experiență în acest domeniu văd lucrurile într-un alt mod. Nimic nu poate fi mai frumos pentru mine, ca atunci când văd  oameni pe care i-am servit fericiți și mulțumiți.

Cine este Banu Alumin?

Banu Alumin este o companie specializată, ce se ocupă cu fabricarea sistemelor de tâmplărie din aluminiu cu și fără barieră termică, în special pentru zona rezidențială. Față de concurenții noștrii care fac de toate pentru toți, noi ne-am specializat exclusiv pe tâmplăria din aluminiu “HIGH ISOLATION”. Datorită calității ridicate ale profilelor din aluminiu  „H I”, acestea răspund tuturor zonelor României și a oricărei exigențe. Experiența și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de tâmplărie. Față de concurenți noștri care pun valoare doar pe preț, oferind ferestre din PVC, obiectivul nostru este ca tâmplăria dumneavoastră sa fie o investiție sigură pentru viitor.
 Recunosc !
“ Tâmplăria din aluminiu „HI” este un produs exclusiv pentru cunosători”

      ” Fă mai mult cu mai putin”  

  • Consultanță personalizată în perioada de studiu, branduri de profile, feronerie și tipuri de sticlă adaptată la nevoile investiției dumneavoastră;
  • Consultanță de specialitate pentru a înțelege particularitățile fiecărui proiect;
  • O gamă largă de tâmplărie din aluminiu „HIGH ISOLATION” la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri echitabile;
  • Servicii de montaj, întreținere și reparații tâmplărie;
  • Servicii de garanție și post-garanție.

Banu Alumin vă oferă consultanță specializată pentru ca tu să faci o investiție bună și să ai cele mai bune Termopane.

         De ce Banu Alumin ?

Banu Alumin înseamnă pentru mine” a face mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informali  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu „suficient de bun”, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. 

Succesul nu presupune livrarea unui produs, succesul presupune să rezolvi problema clientului.

banualumin termopane

recomand citirea acestui articoltermopane ieftine versus termopane scumpe

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com