Termopane ieftine, o alegere riscantă!

06.11.2019

Termopane ieftine, crezi că poate fi  soluția ideală pentru casa ta ?

Dacă ești în căutarea unor termopane ieftine care să nu îți creeze problemele pe care le-ai auzit la prietenii tăi. Pe care le-ai văzut și te-ai îngrozit pe ce termopane au platit bani unii oameni.

Dacă vreți cele mai ieftine produse realizate de o firmă de garaj sau chiar de o firmă unde un angajat nu stie ce inseamnă termopane. De la care cu siguranță ve-ti obține doar un preț mic. Dar fără nici o siguranță o garanție a  unui produs calitativ sau o colsuntanță a unui produs adaptat nevoilor tale. Poate a unui profil de calitate prelucrat și instalat îndoielnic care în timp v-a demonstra pe ce ai aruncat banii. Dacă vrei toate acestea poți să nu mai citești în continuare și să părăsești pagina pentru că nu ai nimerit unde trebuie. Dacă vrei altceva ATUNCI TREBUIE să știi că ești în locul potrivit și îți promit că am să te ajut să faci cea mai bună investiție.

termopane ieftine

Alegerea unui profesionist.

Există un exemplu pe care l-am urmat întotdeauna și pe care mulți mi l-au copiat. Ia exemplul medicului specialist. 

Dacă simțiți că aveți o problemă de sănătate, mergeți la medicul de familie. Dacă nu îți place ce îți spune medicul, mulțumeste-i, ia-ți rețeta  și pleacă. Dar în drum spre casă te gândești puțin mai bine și nu iei decizia pripită de a începe tratamentul. În schimb ajungi acasă și faci o mulțime de cercetări pe internet, dai telefoane și te interesezi pentru a găsi un specialist.

Cum funcționează relația dumneavoastră cu specialistul?

În esență, trebuie să transpirați pentru a vă face o programare, trebuie să mergeți în ziua în care dorește el, în intervalul de timp în care dorește el. Dându-vă peste cap tot programul pe care îl aveați în ziua respectivă, iar dacă renunțați vă va vorbi din nou după luni de zile. Odată vizitat plătești piperat, mulțumești și taci iar în drum spre casă oprești la farmacie îți iei rețeta. Iar dacă ai putea nici nu aștepți să te urci în mașină că te-ai și apuca de tratament.

De ce această diferență de reacție între cei doi medici? 

Pentru că, cu cât o știre este mai neplăcută și urâtă cu atât mai mult ne aplecăm la sfaturile și soluțiile  unui specialist în ceea ce face.

Termopane ieftine versus termopane scumpe.

Astăzi se pare că majoritatea lucrurilor costă prea mult. Timpul este prea scurt și nu mai avem nici măcar o clipă de pauză. De dimineață pâna seara suntem într-o continuă fugă. Deseori luăm decizii la viteză fără a mai cerceta cu atenție ceea ce cumpăram. Cea mai mare parte a oamenilor interesați în achiziționarea termopanelor  au un buget cât de cât limitat. Câțiva norocoși în schimb pot investi cât vor.

Într-adevăr pot fi diferențe mari de preț și de calitate între termopane. Dar trebuie știut că nu întodeauna tot ce costă exagerat de scump este și foarte bun. Este foarte important atunci când căutați tâmplaria casei dumneavoastră să fiți atenti la foarte multe aspecte:

    •  PROFILUL
    •  FERONERIA
    •  ARMĂTURA  ȘI
    •  STICLA.

 

Plătește prețul corect, indiferent de ce termopane cumperi scumpe sau ieftine

Dacă crezi că doar brandul profilului este important să știi că nu este chiar așa. Cea mai importantă este seria de profil folosită dintr-un anumit brand. Trebuie sa fii conștient că fiecare brand are serii de profile mai calitative și altele mai economice. Același  lucru se întâmplă și cu feroneria. Orice brand are o calitate mai bună și una mai economică. Aceste aspecte sunt foarte importante, iar clienții nu dau mare importanță in faza de prospectare a pieței. Pentru o persoană care nu se pricepe îi este foarte greu să își dea seama de calitatea acestora. De multe ori motivele pentru care apar aceste diferențe de calitate nu sunt vizibile. Pentru că, calitatea termopanelor  poate fi ascunsă de cel care este interesat doar să îți ia lucrarea gândindu-se doar la profit.

Top 10 lucruri pe care obligatoriu trebuie să le cunoști când cauți termopane, ieftine sau scumpe.

 Termopanele ieftine se pot găsi oriunde, chiar și la marele centre de bricolaj, dar pe cât de ieftine sunt pe atât de…

Este foarte important să stii pe ce vei da banii și care este calitatea acestora. Vreau să te învăț să îți dai seama sigur de calitatea unui geam termopan ieftin, pentru a nu te lasa păcalit. 😉

 1. PROFILUL DIN PVC .

Diferența de profil de la un brand la altul nu este prea mare, adevărul este că mulți s-au copiat între ei. Trebuie să fii foarte atent la seria de profil care îți este propusă, ce lățime are profilul, în ce clasa este încadrat( A.B.C˝)  și înălțimea lui. Nu vă lăsați păcăliți de numărul camerelor din interior. Nu are nici o relevanță în coeficientul de transfer termic atunci când profilele au același gabarit. Pot fi profile cu 5 camere cu o adâncime de 60 mm, același număr de camere găsindu-se și la profile cu o adâncime de 70 mm. ATENȚE mare ce profil alegi!

 2. CHEDERUL.

Poate o să ziceți că este un lucru minor dar vă spun că este foarte important. El este cel care formează etanșietatea ferestrei. Dacă chederul este de slabă calitate atunci și etansietatea ferestrei va fi una îndoielnică. În timp pot apărea mari probleme iar rezolvarea lor v-a fi foarte greu de realizat. Recomand folosirea chederelor EPDM din cauciuc. Recomand o întreținere a chederelor anuală cu produse speciale făcute pentru păstrarea lor în condiții bune.

3. ARMĂTURA.

Aici ai o mare problemă cumpărătorule pentru că armătura nu este vizibilă. Nu vei găsi niciodată termopane ieftine cu o armătură de calitate. Când spun calitatea armăturii nu vorbesc doar de grosimea ei ci și de forma și dimensiunile recomandate de producătorul de profile astfel se pot realiza reduceri considerabile mai ales când se dorește obtinerea unui termopan ieftin.

4. FERONERIA.

Cum am spus și mai devreme fiecare brand de feronerie are o gamă mai bună și una mai economică. Vezi ce marcă de feronerie îți este propus după care caută pe internet să descoperi categoria din care face parte. Trebuie să fiți foarte atenti ca fereoneria să fie prevăzută cu închideri pe spate,blocaj de acționare greșită iar pentru siguranța casei dumneavoastră blocatorii sa fie cu antiefracție. O feronerie bună este garantată în jur de 15000 cicluri de închidere și deschidere.           

termopane ieftine

5. MÂNERELE. 

Singurul și unicul mâner pe care l-aș recomanda unei persoane apropriată este un singur: HOPPE. Aceste mânere nu mi-au creat niciodată probleme si sunt cele mai inovative și cele mai rezistente în timp. Din punctul meu de vedere sunt NUMĂRUL 1. 

6. CERCEVEAUA. 

Cerceveaua este parte mobilă care se deschide la o fereastră sau la o ușă. Cercevelele pentru ferestre sunt de două feluri: cu picurător și fară. Diferența între cele doua este că cea cu picurător protejează mai bine fereastra atunci când plouă.

picurator

7. STICLA

Unul din cel mai important element în ansamblul ferestrei este sticla. Cea mai mare parte a transferului termic realizându-se prin sticlă. Recomandarea mea este să nu se facă rabat niciodata la calitatea sticlei. Calitatea unui geam termopan este dat de calitatea unei sticle cu un transfer termic scazut dar și de bagheta din care este facut termopanul. Bagheta geamurilor termopan este realizată din doua tipuri de materiale: Aluminiu și PVC sau bagheta termix cum mai este numită.

8. PRELUCRAREA FERESTRELOR.

Este foarte importantă prelucrarea în atelier a ferestrelor termopan dar este foarte greu sa îți dai seama de calitatea prelucrarii acestora. În primul rând fii atent la calitatea îmbinării montanților (teurile sau traversele) și a calitatății sudurii la colțuri. La profilele colorate cu imitație de lemn să nu fie cordonul de sudură mai mare de 0.2. Tocurile să fie prevazute cu gauri pentru drenajul apei iar găurile acoperite cu căpăcele speciale. Cercevelele de ușă și ferestre să fie prevăzute cu găuri de depresurizare. Baghetele ce țin geamul termopan să fie tăiate la 45* fără a avea spatiu între ele.

9.INSTALAREA TERMOPANELOR.

Dacă cineva mă întreabă care este procentajul între fabricarea unei ferestre și instalarea ei, raspunsul meu este urmatorul:

Pentru fabricarea ferestrei  25% constă în operațiunea de prelucrare în atelier și 75% partea de instalare. Astazi majoritatea fabricilor sunt tehnologizate iar mâna omului este mai rar întâlnită în procesul tehnologic. Buna funcționare a tâmplăriei este dată de cel care face instalarea lor.

10. Diferențe de preț între termopane ieftine și termopane scumpe.

Tot ce am enumerat mai sus poate duce la mari diferențe de cost al ferestrelor termopan dar și al calității acestora. Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să renunțe la ceea ce trebuie să acopere ca si cheltuieli fie ele de productie sau montaj. Clientul fiind cel care va suporta prin tăierea drastică a calitații ferestrelor. De aceea eu recomand ca înainte să iei decizia de cumpărare, adreseaz-te unui specialist care este sincer și corect și care îți va gasi soluția ideală bugetului tău.

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU ABSOLUT  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA TINE.

termopane ieftine

Eu care făceam toată munca primeam doar” pumni în față”

Abia împlinisem vârsta de 18 ani și îmi aduc aminte cât de mult am muncit din greu în  Italia și cât de mult mi-am rupt spatele ca sa pot învăța o meserie și să câștig banii pe care în România nu i-aș fi câștigat niciodata.De foarte multe ori în condții meteorologice groaznice de ploaie, zăpadă, soare torid sau grindină ca să finalizez lucrarile oamenilor care aveau mare nevoie de ele. Și în ciuda tuturor eforturilor mele și a nopților petrecute treaz pentru a mă asigura că nu vor exista probleme la lucrările pe care le executam.

Eu eram acela care la sfârșit nu primeam din parte clienților nici măcar un mulțumesc. Eu care făceam toată munca și puneam tot sufletul meu ca să iasă totul bine, în ciuda eforturilor mele nu aveam nici un respect din partea lor. Într-adevăr a fost ceva care m-a ambiționat și am decis ca după 11 ani să deschid afacerea mea și să lucrez pentru mine. Acum trebuie să știți că am petrecut 26 de ani învățând și studiind cele mai adânci rădăcini în ceea ce privește tâmplăria pvc și aluminiu. Si după ani de experiență și mari realizări am un întreg arsenal de experiență pentru a oferi clienților mei nu doar cele mai bune și economice produse dar și cele mai bune servicii și sfaturi.

Alegerea unor termopane ieftine nu este soluția potrivită!

Dacă crezi că renunțând la calitatea ferestrelor tale ai economisit îți spun ca nu este chiar așa. Poți economisi la achiziția lor dar cât te va costa după aceea: pierderile de căldura pe timp de iarnă, siguranța casei și a familiei tale. Am întâlnit o mulțime de clienți care erau interesați doar de preț și nu de cine și ce îi este oferit.

termopane ieftine

De aceea eu spun că nu este întotdeauna înțelept să ne ghidăm deciziile de cumpărare exclusiv după preț. Cum nu este nici recomandabil să investești prea mult. Dar să investești prea puțin are de asemenea dezavantaje și riști mai mult. S-ar putea ca produsul pe care l-ai achiziționat să nu îți ofere satisfacțiile la care te-ai așteptat. Este un adevăr economuic indiscutabil ca foarte rar să primești maximul dând minimul. Ar putea fi întelept să adaugi ceva la investiția pe care vrei să o faci. PENTRU CA SĂ ACOPERI riscul pe care ti-l asumi.

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA UN SPECIALIST CA TINE.

termopane ieftine

Stiați că un termopan ieftin nu este atât de sigur din punct de vedere al efracției?

Dacă nu știți când se vănd 80% dintre sistemele antiefracție la uși, ferestre și sistemele de alarmă pentru casă. Vă spun imediat….. După ce hoții ti-au spart casa.

Știai încă de dinainte,din ziare și de la televizor că orașul nu mai este atât de  sigur dar ai preferat să ignori și să îți ții banii în buzunar. Iar ca atare ai permis nenorociților să intre în casa ta, să facă ce vor, să îți fure și să rănească pe oricine le iese în cale. Poate ai fost norocos și nu au intrat în casă când cineva era în ea. Dar dacă erau copii tăi sau părinții care sunt în vârstă și poate și bolnavi. Ce repercursiuni psihologice putea suferi familia ta? Te-ai gândit măcar vreodată la asta? Te-a sfătuit acei vânzători la care ai făcut zecile de oferte căutând cel mai mic preț, în sensul acesta? Aceasta este parțial vina ta pentru că ai decis să iei un termopan ieftin și să te lași păcălit de un neprofesionist care a dorit doar să îți ia banii.🤦‍♂️

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA UN SPECIALIST CA TINE.

termopane ieftine

Ce soluție de termopane ieftine oferim noi.

Am căutat să punem împreună cele mai bune profile de feronerie și sticlă și să creem fereastra CASA PLUS 70 . O fereastră care a raspuns celor mai exigente cerințe. Testate pe sute de unități fereastra CASA PLUS 70 a reușit să facă față tuturor anotimpurilor țării noastre. Este recomandat pentru ferestre și uși pentru exterior și interior. Are o bogată varietate de culori astfel putându-se asocia cu orice tip de arhitectură. CASA PLUS 70 este soluția ideală pentru o fereastră de calitate și economică.

ÎȚI PROMIT CĂ VECINII ȘI PRIETENII TĂI VOR FI INVIDIOȘI ȘI CURIOȘI UNDE AI GĂSIT TERMOPANE  CALITATIVE  LA UN PREȚ  AȘA DE BUN !!!!

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA UN SPECIALIST CA TINE.

termopane ieftine

 PS: Dacă ai citit tot articolul meu ești un EROU și de aceea te răsplătesc cu o reducere suplimentară pentru răbdarea și interesul tău față de BANUALUMIN. Scrie în cererea ta de ofertă la sfârșit TERMOPANE economice și vei primi suplimentar 10% reducere la toată oferta și profil solbanc la toate ferestrele. 👍👍👍

Îți mulțumesc! 

Cu respect:  Banu Claudiu

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com