Politica de confidențialitate

Site-ul www.banu alumin.ro este proprietatea SC BANUALUMIN SRL, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J 23 / 1826 / 18,04,2019, CUI: 41009279 , sediul social: Oraș Otopeni, Strada Mărășești Nr 14 A. Ap 16. Județ Ilfov, România.

Accesarea și folosirea website-ului banualumin.ro (denumit în continuare „acest website”) implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea acestora cu atentie. BANUALUMIN SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Întregul continut al site-ului www.banualumin.ro (texte și fotografii) este proprietatea BANUALUMIN SRL și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul BANUALUMIN SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Newsletter
Newsletter-ul găzduit de acest website folosește platforma MailChimp. Adresele de email completate la abonare nu vor fi colectate sau înstrăinate. Se va trimite automat un mesaj pe email de fiecare dată când se publică un articol nou în secțiunea Sfaturi utile. Fiecare email conține buton de dezabonare completă.

Cookie-uri
Traficul online înregistrat de acest website este monitorizat cu Google Analytics și Pixel Facebook, module care pot colecta date despre vizitele pe acest website. Vă reamintim faptul că fiecare browser web oferă posibilitatea de a dezactiva cookie-urile pe device-ul (pc, laptop, tabletă, smartphone etc) pe care este instalat.

Pentru sugestii și sesizări așteptăm mesajul dvs la numărul de telefon sau pe adresa de email menționate în pagina Contact.

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com