Usi culisante aluminiu sau glisante

Dacă avem deschideri foarte mari și dorim economisirea spațiilor interioare, folosirea unor usi culisante din aluminiu poate fi soluția ideală. De ce uși glisante din aluminiu? Față de ușile din PVC, sistemele din aluminiu au profile cu dimensiuni reduse și o rezistență mult mai mare. În funcție de necesitățile fiecărui proiect dispunem de o gama de 4 produse ce pot acoperi fiecare necesitate. Este foarte important de făcut o evaluare de către un specialist pentru a identifica exact sistemul de tâmplărie adaptat nevoilor dumneavoastră. Atunci când se dorește o izolare termică și fonică de calitate avem nevoie de sisteme de uși cu performanțe ridicate. Marele avantaj pe care îl au ușile glisante este acela că se pot realiza deschideri foarte mari și ocupă foarte puțin loc. Atunci când se dorește ca deschiderea să fie pe toată suprafața golului, se va opta pentru deschiderea tip armonică.

Modele de usi culisante sau armonice din aluminiu.

Fiecare proiect are particularitățile lui iar produsele noastre sunt adaptate pentru orice provocare venită din parte clienților. După 30 de ani, de experiență în acest domeniu am testat multe profile și am ales serii de profile care au demonstrat performanțe ridicate. Sistemele de profile din aluminiu folosite și feroneria de calitate, oferă un produs performant cu o garanție pe termen lung. Astăzi, asistăm la o creștere semnificativă a costurilor cu energie termică, de aceea avem nevoie și de un geam termopan performant.

usi culisante aluminiu

Când vine vorba despre amenajarea spațiilor interioare și economisirea lor încercăm să folosim util fiecare centimetru. Dacă îți dorești un living luminos, uși cu deschideri foarte mari, să ai lumină și să economisești spațiile interioare. Vrei o bucătărie open space, dar pentru simplu fapt că îți place să gătești și nu ai dori ca mirosul de mâncare să îți pătrundă în toata casa. Dacă locuiești la bloc și te confrunți cu problema spațiilor mici. Dacă ai o terasă și vrei să te bucuri de natură în fiecare anotimp. Folosirea unor usi culisante din aluminiu poate fi soluția potrivită atunci când spațiul este limitat. Am dezvoltat patru categorii de produse pentru a acoperi orice cerință venită din partea clienților:

 • Uși glisante din aluminiu cu ridicare Top Slide.
 • Usi glisante din aluminiu pentru exterior Evo Slide.
 • Uși glisante din aluminiu pentru interior Slim Slide.
 • Uși Armonice din aluminiu.

De ce usi glisante din aluminiu?

Știu cât de important este pentru tine să ai cele mai bune informații de aceea vreau să te ajut să investești într-un produs rezistent care să nu îți facă probleme. Aluminiu ca și material este net superior față de multe alte sisteme de tâmplărie, de aceea noi de ceva vreme am renunțat să mai producem uși din PVC. Motivul pentru care am renunțat să mai producem uși din PVC s-a datorat problemelor pe care acestea le-au creat în timp. Este adevărat că performanțele izolării termice ale sistemelor din PVC sunt mai bune. Din punct de vedere al rezistenței, ușile din plastic, mai ales când bate soarele în ele, sunt un dezastru.

10 Avantaje pe care le găsim la sistemele de  usi  culisante din aluminiu:

 • Pot fi vopsite în orice nuanță RAL cât și imitație lemn.
 • Ocupă foarte puțin spațiu și pot fi realizate uși cu deschideri de mari dimensiuni.
 • Sunt foarte ușor de manevrat.
 • Există posibilitatea ca șina în partea de jos să fie îngropată pentru a facilita trecerea peste ea.
 • Sistemele din aluminiu nu se deformează și își păstrează forma sa inițială, chiar și atunci când sunt expuse la soare.
 • Ușile glisante din aluminiu au profile minimaliste, ceea ce permite intrarea de mai multă lumină.
 • Ușile glisante din aluminiu au un design deosebit.
 • Protecție sporită împotriva efracției.
 • Pentru ușile glisante din aluminiu pentru exterior de mari dimensiuni există și varianta motorizată.
 • Ușile glisante se pot realiza pe doua sau trei șine de rulare.

 

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com