Obloane aluminiu SCURETTO

Este foarte greu să nu observi calitatea, siguranța și robustețea  celor mai frumoase sisteme de obloane – SCURETTO.

Obloanele din aluminiu tip Scuretto sunt relizate exclusiv din aluminiu. Sunt soluția ideală pentru cei care vor un plus de siguranță casei lor. Se pot instala pe fațada casei cât și in interiorul glafurilor. Sunt disponibile în orice nuanță RAL cât și imitație lemn. Se pot face în două canate sau în patru acolo unde avem nevoie să închidem un spațiu mai mare.

Grosimea profilelor obloanelor din aluminiu Scuretto

Grosimea profilelor este de 50 mm, aceste dimensiuni pot varia în funcție de modelul de oblon ales.

Lamelele obloanelor pot fi așezate atât pe orizontal cât și pe vertical.

obloane scuretto

Datorită construcției sale dar și robusteței acest model de obloane Scuretto oferă un plus valoare siguranței casei tale. Acest sistem de oblon oferă un plus valoare din punct de vedere al izolării termice și fonice. Obloanele SCURETTO se pot realiza cu toc sau cu prindere direct pe perete, cu balamale speciale.

obloane scuretto

Avantaje obloanelor din aluminiu Scuretto

  • Sunt vopsite în câmp electrostatic, ceea ce oferă o garanție îndelungată a calității vopselei.
  • Usor de întreținut, datorită sistemelor de feronerie foarte robustă – nu necesită nici o intervenție în ani de zile.
  • Se pot curăța cu o cârpă moale fără a se folosi solvenți sau obiecte abrazive.
  • Oferă un plus valoare siguranței casei dumneavoastră.
  • Protejează tâmplăria de razele ultraviolete și intemperii.
  • Oferă un aspect plăcut, mediteranian.
  • Oferă intimitate atunci când sunt închise

obloane scuretto

Alegerea unui sistem de obloane din aluminiu tip Scuretto poate aduce multe avantaje locuinței tale. Pe lângă faptul că oferă un aspect unic dar și mult mai multă siguranță au cum am mai spus și un rol de a izola și proteja tâmplăria. Este adevărat că este nevoie de un anumit efort financiar comparativ cu rulourile din aluminiu, dar diferențele dintre cele doua sunt enorm de mari. Noi rulouri din aluminiu nu producem și de mai bine de 5 ani nu mai instalăm datorită problemelor pe care ni le-au creeat, mai ales cele acționate manual. De aceea dacă vrei un sistem de umbrire care să nu îți creeze probleme pentru  ani de zile obloanele din aluminiu este alegerea potrivită. Chiar și atunci când alegi un sistem de termopane pentru casa ta fii foarte atent pentru ce plătești. Pentru că lucrul ieftin costă scump.

Se pot instala obloane din aluminiu Scuretto dacă imobilul este placat cu polistiren?

Da, se pot instala. Chiar dacă imobilul este izolat cu polistiren sau cu vată bazaltică, cu dimensiuni de la 50 până la 100 mm. Un detaliu extrem de important pe care l-am întâlnit este deteriorarea ramei ferestrelor datoriă instalării obloanelor cu balamale pe tocul tâmplăriei. Eu nu recomand montajul obloanelor direct pe tocul tâmplăriei deoarece acestea sunt suficient de grele pentru a deteriora ăn timp rama.

În cazul în care se dorește instalarea plaselor de insecte , atunci când avem obloane din aluminiu tip Scuretto, recomand folosirea unor plase tip rulou sau plisse.

obloane scuretto

Modele de obloane din aluminiu pentru exterior

Există 4 modele de obloane:

Este foarte important ca ferestrele tale să fie protejate, mai ales dacă sunt din pvc sau lemn. Este perfect adevărat că tâmplăria din plastic are mari probleme atunci când este expusă foarte mult la soare, mai ales pe partea de uși. Din acest motiv, obloanele din aluminiu pot fi soluția ideală pentru a le proteja.

obloane scuretto

Cum se măsoară obloanele din aluminiu Scuretto pentru a se solicita o ofertă de preț.

obloane scuretto

Pentru a se solicita o cerere de ofertă este nevoie să măsurați golul peretelui dar si distanța glafului din fereastră până la exteriorul peretelui. Este foarte important să ne transmite-ți care este grosimea izolației pe care o aveți și din ce material este realizată.

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
13.05.2022

Dacă mă urmărești de ceva timp știi prea bine care este părerea mea despre anumite sisteme de tâmplărie. În ultimii…

05.03.2022

În acest articol vreau să răspund celor care nu știu ce pachet de sticlă să achiziționeze la ferestre: termopan sau…

08.12.2021

Astăzi asistăm la o creștere masivă a numărului de locuințe, dar mai ales la o creșterea semnificativă a traficului auto….

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009