Plase insecte fixe, batante,rulou si plisse

Modele plase insecte

  • Fixe
  • Batante
  • Tip rulou
  • Plisse

Diferențele între cele 4 tipuri de plase insecte

Între cele 4 tipuri de plase insecte   sunt dimensiunile la care se pot realiza.  Modalitatea lor de folosire și diferențele de bani pentru achiziționarea lor. Materialele  din care sunt realizate plasele de insecte sunt:

  • Aluminiu – profilele perimetrale,casetele,șinele
  • PVC – accesoriile și colțarii
  • Plasa sau sită- din fibră de sticlă

Plase fixe

Ele sunt realizate dintr-un profil de aluminiu. Prinse la colțuri cu colțari din plastic.Sita este din material de fibră de sticlă. Acesta oferind o garanție mai  îndelungată față de cea din plastic. Sunt recomandate acolo unde nu este permisă deschiderea lor.

plase insecte

plasa insecte fixă

Plase insecte batante

Cele batante și cele mai economice sunt foarte utile când avem ferestre de dimensiuni normale. Se pot monta și la uși. Dar de multe ori dimensiunea lor mare nu le oferă o lungă durată de viață. Au un cost redus, se pot realiza și la culoarea tâmplariei. Nu sunt recomandate pe deschideri foarte mari. Profilele din care sunt realizate este aluminiu. Accesoriile din plastic și plasa din fibră de sticlă. Pot fi de culoare alb, maro sau chiar și imitație lemn la culoarea tâmplăriei.

plase insecte

plasă insecte batantă

Plase plisse

Sunt ideale pentru deschideri foarte mari. Au o lunga durată de viață și sunt foarte comode. Dimensiunile sale pot depăși lungimea de 1500 mm. Plasele plisse sunt recomandate în special la uși duble sau uși cu ridicare. Acolo unde se dorește o protecție împotriva insectelor.Plasele plisse se pot vopsi într-o multitudine de culori RAL. Chiar și la culoarea tâmplăriei atunci când aceasta este imitație lemn. Au o durată de viața îndelungată sunt foarte rezistente în timp dar au și un cost pe măsură.

plase insecte

plasă insecte tip plisse

Plase tip rulou

Sunt categoria de plase ce are o buna funcționalitate și un cost accesibil pentru calitatea și buna funcționare a lor. Atât pentru uși cât și pentru ferestre plasele tip rulou sunt soluția cea mai bună. Materialele din care sunt făcute sunt carcasele și șinele din aluminiu.  Plasa (sita) din fibră de sticlă. Pot fi vopsite orice nuanță RAL înclusiv imitație lemn la culoarea tâmplăriei.

O tâmplărie de calitate merită și o plasă insecte de calitate, alegerea plaselor este mult mai ușoară atunci când ești informat.

Făra plase de insecte la geamuri putem asista la o frumoasă  NUNTA TANTARI

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com