Perete cortina standard Minim – Mai multă lumină!

Sistemul de perete cortina standard este soluția excelentă din punct de vedere calitate-preț oferind clădirii dumneavoastră un remarcabil aspect. Dotat cu profile din aluminiu de 35 mm  peretele cortină standard Minim permite să intre mai multă lumină.  Sistemul de tâmplărie  tip perete cortina este învelișul exterior al  fațadei unei clădiri ce nu are rol structural. Se poate realiza în diferite forme și pe suprafețe foarte mari de până la mii de metri pătrați. Sistemul standard este tipologia completă de perete cortină în care sticla este fixată cu un capac presor la exterior. Capacele presoare fiind vizibile atât pe orizontal cât și pe vertical. Pentru peretele cortină standard 80% din operațiuni se exacută în șantier și 20% în atelier.

Profilele din aluminiu sunt foarte rezistente static, oferind performanțe ridicate în condiții meteorologice extreme. Fațadele de sticlă standard se pot echipa cu geamuri termopan cât și tripan pentru acestea recomandăm baghetă distanțier  Warm Edge.

Caracteristici tehnice perete cortina standard:

  • Lățimea vizibilă exterioară de 35 mm.
  • Etanșeitate la apă RE 1050.
  • Coeficient de transfer termic Uf de la 1,2 până la 2,2 W/m²K.
  • Adâncimea montantului de la 50 mm până la 200 mm.
  • Grosimea maximă a geamului de la 40 mm până la 54 mm.
  • Rezistență la încărcarea de vânt :  ± 1,6KN/m², Safety Load ± 2,4KN/m².
  • Izolare fonică între :  32 dB- 47 dB.
  • Vopsirea profilelor este electrostatic disponibil în orice nuanță RAL.
  • Tipologii de deschidere : Ochiuri fixe, Batante și Oscilo-Batante.

perete cortina standard

 

Peretele cortină include de asemenea elemente de ancorare și închideri perimetrale. Astfel operațiunile de etanșare sunt realizate după finalizarea structurii și instalarea sticlei. Este foarte important să se asigure o protecție termică, fonică și una suficient de bună împotriva intemperiilor. Nivelul de etanșeitate trebuie sa fie pe întreaga suprafață a peretelui exterior și nu trebuie sa fie întrerupt. Acordăm o mare atenție părților exterioare care sunt expuse la umiditate dar și celor din interior ( umiditatea aerului din încăperi ). Dacă aveți nevoie de o consultanță pentru proiectul dumneavoastră nu ezitați să ne contactați la adresa de email din secțiunea contact.

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com