Obloane din aluminiu cu lamele mobile

Dacă îți dorești ca sistemul de obloane din aluminiu să îți permită reglarea luminii care să pătrundă în casă. Dacă vrei să ai cel mai frumos sistem de umbrire dar și cel mai sigur împotriva efracției. Dacă vrei ca locuința ta să fie diferită să aibe un aspect plăcut cu o arhitectură mediteraneană rustică. Pentru cei care doresc să își protejeze tâmplăria de intemperii dar vor mai multă intimitate. Atunci sistemul de obloane din aluminiu cu lamele reglabile poate fi soluția ideală.

obloane din aluminiu

Obloane din aluminiu cu lamele mobile.

Aluminiu este cel mai des material folosit în producția noastră, rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială. Poate fi vopsit într-o multitudine de culori de la cele mai simple culori RAL pâna la imitatie lemn. Folosim aluminiu doar cu grosimi ai pereților exterior potriviți pentru a rezista la eforturile mecanice și vreme rea. Vopsele rezistente pentru a ne asigura ca produsul pe care îl vom face pentru tine își mențin caracteristcile pentru cel mai mult timp posibil. Am selectat cele mai fiabile produse de feronerie pentru a garanta cea mai bună siguranță obloanelor dumneavoastră.

obloane din aluminiu

Mecanism lamele mobile

 

Majoritatea obloanelor pe care le producem sunt realizate cu lamele reglabile. Mecanismele folosite sunt de cea mai buna calitate de proveniență Italia, acestea fiind din aluminiu și poliamidă pentru a nu fi atacate de coroziune. Acționarea lamelelor se face printr-un mâner în formă de pârghie ca în imaginea de mai jos.

Pârghie acționarea lamelelor

Obloanele din aluminiu pot fi instalate cu balamale direct pe perete sau folosire unui toc subțire cu aripioară pentru a proteja colțurile pereților. Atunci când se deschid  părțile mobile ale obloanelor din aluminiu este obligatoriu fixarea lor cu blocatori speciali. Aceștia au rolul de a nu lovi aripa oblonului de perete. 

obloane aluminiu lamele mobile

Opritor aripa oblon

Avantaje obloane aluminiu cu lamele mobile

  • Sunt foarte ușor de întreținut.
  • Sunt foarte rezistente în comparație cu alte sisteme de umbrire.
  • Rezistente la factorii atmosferici și protejează tâmplăria casei dumneavoastră.
  • Oferă intimitate casei dumneavoastră.
  • Aluminiu este un material rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială.
  • Disponibile într-o foarte mare varietate de culori.

De ce obloanele din aluminiu cu lamele mobile de la Banu Alumin.

Cel mai apreciat și căutat sistem de obloane din aluminiu este cel cu lamele mobile. Acesta permite ca fluxul de aer și lumină  spre interiorul casei să poată fi controlat dupa bunul plac. Obloanele din aluminiu ofera un plus de siguranță și intimitate. 

De ce Banu Alumin.

Banu Alumin este o companie specializată ce se ocupă cu instalarea și fabricarea sistemelor de obloane din aluminiu. Experiența a peste 25 de ani și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de obloane. Față de concurenți noștri care pun valoare doar pe preț. Noi ne concentrăm  să le oferim cea mai bună consultanță cele mai performante obloane din aluminiu. 

Obloanele noastre sunt făcute să îți protejeze casa,  familia iar ferestrele tale să aibe cea mai bună protecție.  Obloanele  Banu Alumin sunt cele mai sigure și rezistente sisteme de umbrire. Obloanele Banu Alumin fac casa ta mai frumoasă și mai apreciată de către cei din jur. Am învățat cât de importante sunt cererile clienţilor noștri și să fie analizate din perspectiva nevoilor acestora. Ceea ce pentru clienții noștri  înseamnă mai multă valoare și o investiție sigură. 

Alegerea obloanelor din aluminiu este dificilă? Vă vom ajuta cu experiența noastră pentru a face cea mai bună alegere indiferent de sistemul de obloane ales.

AICI

profilele din aluminiu folosite pentru obloanele noastre sunt marca Alumil

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com