Tamplarie Aluminiu

Tamplarie  aluminiu, cel mai rezistent sistem de termopane.

La început materialele folosite pentru fabricarea  tâmplăriei au fost lemnul și fierul. De mai bine de un secol, aluminiu a început să facă parte integrantă din sistemele de tamplarie. Astăzi acest sistem de  termopane ajungând să fie cel mai complet și performant din gama sa.

tamplarie

 

Când spunem tâmplărie din aluminiu folosim sinonimul calității și durabilității absolute. Acest sistem de tâmplărie are cea mai mare gamă de produse. De la ferestrele simple fără barieră termică până la ferestre cu rupere termică. De la simpla fațadă pentru un spațiu comercial până la suprafețe de mii de metri pătrați de pereți cortina. Aceste sisteme de tâmplărie acoperă toate nevoile și cele mai sofisticate cerințe venite din partea arhitecților.tamplarie

De ce tamplarie din aluminiu ?

Alegerea aluminiului  înseamnă respectarea și protejarea mediului înconjurător. Deoarece este un material 100 % reciclabil, acesta se poate recicla de mai multe ori fără să-și schimbe caracteristicile fizice. De asemenea aluminiul reciclat permite o reducere a costurilor de energie și a emisiilor de carbon în timpul reciclării. Aluminiu nu eliberează substanțe nocive, datorită caracteristicilor sale chimice este foarte rezistent la foc. Ferestrele din aluminiu nu suferă nici un efect corosiv din partea agenților atmosferici. Aluminiu nu se umflă  și nu se deformează în timp. Rămâne în forma sa zeci de ani, iar o ușă din aluminiu nu își va schimba forma sa inițială. Tamplaria din aluminiu este  de neegalat ca și design, calitate, rezistență chiar dacă au un cost puțin mai ridicat.

tamplarie

secțiune profil aluminiu

Unde se poate folosi sistemul de termopane din aluminiu ?

Sistemul de termopane din aluminiu se poate folosi atât la interior cât și la exterior:

Sistemele de tamplarie din aluminiu cu bariera termica se vor instala la exterior și cele fără se vor instala la interior. Performanțele  ferestrelor cu bariera termica este dată de lățimea poliamidei ce face ruperea termică a profilului. Astăzi ferestrele cu bariera termica ajung să depășească cu mult anumite profile din pvc, fiind compatibile chiar și pentru case pasive.

                   recomand – Supreme 77

tamplarie

Supreme 77

Detalii tehnice profile cu bariera termica  ALUMIL  SUPREME 77 :

  • Suprafață vizibilă minimă 67/93 mm
  • Lățime toc 77 mm
  • Înălțime cercevea 73 mm
  • Grosimea geamului termopan până la 52 mm
  • Poliamidă de 40 mm cu inserții din Kooltherm, izolatori din spumă.
  • Coeficient de transfer termic  EN ISO 10077-2  Uw= 0.95 W/ m2K
  • Acest sistem permite și folosirea  sistemului de cercevea ascunsă.
  • Sistem certificat de Passive House Institute (PHI) în conformitate cu cerințe pentru case pasive.
  • Etanșeitate cu 3 rânduri de garnituri.

De ce BanuAlumin ?

BanuAlumin înseamnă pentru mine a face mai mult cu mai puțin. Dacă suntem mai informați  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu suficient de bun, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. 

Vă scriu câteva rânduri pentru a vă mulțumi pentru timpul pe care mi l-ați acordat citind pagina mea. Sper să vă fi fost cu folos toate informațiile pe care le-am scris. 

Cu respect :

Claudiu Banu