Obloane aluminiu cu lamele fixe

Frumos, Robust și Economic Sistemul de obloane din aluminiu cu lamele fixe a înlocuit în multe locuri obloanele din lemn. Lamelele fixe conferă oblonului un aspect mai clasic adaptându-se foarte bine cladirilor cu o arhitectură rustică. Fixate în interiorul profilului într-un mod mai sigur față de cele reglabile oferă o mai multă siguranță împotriva efracției. Lamelele pot fi disponibile în mai multe stiluri iar in unele cazuri se pot fixa direct pe profil fără elemente de sprijin. Dacă vrei ca locuința ta să fie diferită să aibe un aspect plăcut cu o arhitectură mediteraneană rustică. Pentru cei care doresc să își protejeze tâmplăria de intemperii dar vor mai multă intimitate. Atunci sistemul de obloane din aluminiu cu lamele fixe poate fi soluția ideală.

obloane aluminiu cu lamele fixe

Obloane aluminiu

Obloane aluminiu cu lamele fixe

 Pot fi vopsit într-o multitudine de culori de la cele mai simple culori RAL pâna la imitatie lemn. Folosim aluminiu doar cu grosimi ai pereților exterior potriviți pentru a rezista la eforturile mecanice și vreme rea. Vopsele rezistente pentru a ne asigura ca produsul pe care îl vom face pentru tine își mențin caracteristcile pentru cel mai mult timp posibil. Am selectat cele mai fiabile produse de feronerie pentru a garanta cea mai bună siguranță obloanelor dumneavoastră. Mecanismele folosite  pentru închideri sunt de cea mai buna calitate acestea fiind de proveniență Italia.

Obloane din aluminiu lamele fixe,toc renovare

Obloanele din aluminiu pot fi instalate cu balamale direct pe perete sau folosire unui toc subțire cu aripioară pentru a proteja colțurile pereților. Atunci când se deschid  părțile mobile ale obloanelor din aluminiu este obligatoriu fixarea lor cu blocatori speciali. Aceștia au rolul de a nu lovi aripa oblonului de perete. 

Avantaje obloane din aluminiu cu lamele fixe

 • Sunt foarte ușor de întreținut.
 • Sunt foarte rezistente la efracție în comparație cu alte sisteme de umbrire.
 • Rezistente la factorii atmosferici și protejează tâmplăria casei dumneavoastră.
 • Oferă intimitate casei dumneavoastră.
 • Aluminiu este un material rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială.
 • Disponibile într-o foarte mare varietate de culori.
Obloane din aluminiu cu lamele fixe

Imiteție lemn

De ce Banu Alumin

Banu Alumin este o companie specializată ce se ocupă cu  fabricarea și instalarea de obloane din aluminiu cu lamele fixe sau mobile. Experiența a peste 25 de ani și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de obloane. Față de concurenți noștri care pun valoare doar pe preț. Noi ne concentrăm  să le oferim cea mai bună consultanță cele mai performante obloane din aluminiu. Am renunțat în totalitate la rulourile din aluminiu sau PVC și ne-am perfecționat doar pe obloane din aluminiu.

Obloanele noastre sunt făcute să îți protejeze casa,  familia iar ferestrele tale să aibe cea mai bună protecție.  Obloanele  Banu Alumin sunt cele mai sigure și rezistente sisteme de umbrire. Obloanele Banu Alumin fac casa ta mai frumoasă și mai apreciată de către cei din jur. Am învățat cât de importante sunt cererile clienţilor noștri și să fie analizate din perspectiva nevoilor acestora. Ceea ce pentru clienții noștri  înseamnă mai multă valoare și o investiție sigură. 

Instalarea obloanelor din aluminiu

Pentru instalarea de obloane din aluminiu cu lamele fixe este nevoie de persoane cu multă pricepere și cu o anumită experiență în domeniu. Se pot instala direct pe zid cu balamale speciale sau folosirea de tocuri. Se pot instala la exteriorul glafului sau la interior lipite de tâmplăria din PVC sau Aluminiu. Cel mai des întâlnit sunt situațiile când casa are izolație din polistiren iar prinderea obloanelor trebuie făcută la exterior. În acest caz se vor instala pre-cadre metalice care vor susține instalarea obloanelor.

Alegerea obloanelor din aluminiu este dificilă?  Nici o problemă! Vă vom ajuta cu experiența noastră pentru a face cea mai bună alegere indiferent de sistemul de obloane ales.

APASĂ AICI

Obloane din aluminiu cu lamele fixe pret

Pentru a obține un preț cât mai exact pentru obloane din aluminiu cu lamela fixa pentru lucrarea  dumneavoastră este nevoie să ne trimite-ți următoarele informații:

 • Dimensiunile unde vin instalate obloanele din aluminiu, lățimea și înălțimea golului peretelui.
 • Câte deschideri are fiecare oblon.
 • Culoare. RAL sau Imitație lemn
 • Dacă sunt uși de la intrare sau uși pentru terasă.
 • Un lucru foarte important este dacă casa dumneavoastră este placată cu polistiren. ( specificați acest detaliu) Și ce grosime are acesta?
 • Tipul de toc. Normal sau toc cu renovare.

Recomand citirea următorelor articole:

obloane aluminiu cu lamele fixe

Sistem de blocare aripă oblon

Tu alegi…!

De peste 25 de ani mă ocup de termopane din aluminiu, îmi place ceea ce fac și practic cu mare drag aceasta meserie. După toți acești ani am învățat că a oferi valoare, a te perfecționa și rezolva problemele clienților tăi, este lucrul cel mai important. Oamenii care m-au speriat întodeauna au fost aceia care fac afaceri cu firme care sunt bune la toate. Eu nu vreau să critic pe cineva anume, dar cu tristețe mă uit și văd colegi care sunt interesați doar de a oferi cel mai mic preț. Numai ca să ia lucrarea fără să mai conteze ce oferă.

Majoritaea persoanelor nu înțeleg o regulă fundamentală: Eu pot să te fac să plătești mai puțin, dar voi reduce din calitatea produsului pe care îl dorești. Crezi că cineva va tăia din munca și profitul său. Aceasta nu este o reducere și lucrul acesta nu ți-l spune nimeni dintre colegii mei. Nu pot reduce prețul pentru că nu sunt în stare să vă vând la un preț întreg. Dar pot elimna din calitatea produsului și oferi serviciile mele la fel, dar la un preț mai adorabil pentru Dumneavoastră.

Această regulă este greu de înțeles în România!

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com