Tamplarie aluminiu Bucuresti, Ilfov – Producator

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă atunci când construiești sau renovezi o casă. Este foarte important să știți care este produsul care vi se potrivește cel mai bine. Tâmplăria din aluminiu cu barieră termică nu este un produs economic. Tâmplaria pe care o instalați trebuie să aibă un nivel maxim de izolare. În metropolele mari precum Bucuresti, unde zgomotul este infernal, locuințele noastre au nevoie suplimentar și de o tamplarie din aluminiu cu o izolare fonică bună. Suntem aici ca să vă răspundem la toate întrebările. Un sistem de tamplarie din aluminiu necesită patru lucruri esențiale:

 • Un profil din aluminiu de calitate.
 • O sticlă performantă.
 • Un montaj profesional ca la carte.
 • O echipă de profesioniști cu pasiune.

tamplarie aluminiu bucuresti

Vă recomand să citiți cu atenție acest articol. Vă garantez că ve-ți găsi informații valoroase cu ajutorul cărora și dvs ve-ți putea face cea mai bună alegere. Astăzi asistăm la o creștere semnificativă a costurilor la energie de aceea trebuie să fim atenți la investiția pe care o facem.

BanuAlumin – Producător de tamplarie din aluminiu în Bucuresti – Ilfov.

Mai mult decât un producător, o mare pasiune. După mai bine de 30 de ani în acest domeniu, pentru mine – Banu Claudiu – acest JOB a devenit o pasiune. Pentru mine este foarte important ca dumneavoastră să înțelegeți în ce constă sistemul de tâmplărie pe care vi-l recomand și pe care dumnevoastră îl plătiți. BanuAlumin este specializat în proiectarea, furnizarea, instalarea ușilor și ferestrelor din aluminiu. BanuAlumin s-a dezvoltat puternic. Am devenit unul dintre brandurile de încredere, cu posibilitatea de a livra tamplarie din aluminiu în condiții optime atât în Bucuresti, Ilfov, cât și în cele mai îndepărtate colțuri ale țării.

Brandul nostru este diferit. Produsele noastre sunt diferite. Noi facem un montaj diferit față de concurentii nostri. Totul este diferit în compania noastră.

Credem că ușile noastre duble din aluminiu sunt de cea mai bună calitate disponibilă.

Cum ne alegem sistemul de tamplarie potrivit pentru clădirea noastră?

Indiferent că a-ți solicitat o ofertă de tâmplărie de aluminiu pentru o clădire rezidențială sau pentru una comercială trebuie sa fi-ți foarte atent, înainte să luați decizia finală de achiziție, la caracteristicile tehnice ale sistemului de tâmplărie propus. Tâmplăria din aluminiu este de două tipuri:

 • Cu barieră termică, de exemplu Termic 67
 • Făra barieră termică de exemplu Eco All

Tâmplărie aluminiu cu barieră termică

Profilele cu barieră termică sunt realizate din doua profile din aluminiu legate între ele printr-o bară de poliamidă ce face ruperea termică între exterior și interior. Calitatea unui profil din aluminiu cu barieră termică este dată de lățimea poliamidei. Când alegeți o tâmplărie din aluminiu cu barieră termică fiți foarte atenți la lățimea poliamidei din aluminiu. Tâmplăria cu barieră termică se va instala la exteriorul clădirilor și are rol de a separa și izola exteriorul de interior. Fiecare proiect are particularitățile lui, iar tâmplăria cu barieră termica trebuie să rezolve mai multe aspecte:

 • realizarea izolației termice pe timp de vara și iarnă.
 • protecție împotriva infiltrării apei provenite din exterior de la precipitații de ploaie sau ninsoare.
 • izolare fonică.
 • protecție împotriva formării umiditații la interior și ulterior apariției mucegaiului.
 • pierderi de energie termică din interior către exterior, în anotimpul friguros.

Tâmplărie aluminiu fără barieră termică.

Sistemele de tâmplarie fără barieră termică au rolul de a separa interiorul  unei clădiri. Ele au un coeficient de transfer termic scăzut, motiv pentru care este recomandat să fie folosite doar pentru tâmplăria de interior.

tamplarie aluminiu bucuresti

Se poate instala geam termopan pe tâmplăria fără barieră termică? Da, se poate. Atunci când dorim să avem o izolare fonică și termică mai bună între cele două încăperi putem instala un geam termopan cu o grosime de maxim 20 mm pe tâmplăria fără barieră termică. Noi nu recomandăm folosirea la exterior a tâmplăriei din aluminiu fără barieră termică, chiar dacă aceasta conține geam termopan.

În necunoștință de cauză, un număr ridicat de persoane sunt induse în eroare de prezența geamului termopan. Geamul termopan este doar o parte componentă a sistemului de tâmplărie. O parte extrem de importantă, este adevărat, dar nu singura parte cu o importanță majoră. Dacă doriți să învățați ce să aveți în vedere când analizați o ofertă de tâmplărie de aluminiu cu montaj în București, Ilfov vă recomand să parcurgeți în continuare acest articol scris cu toată sinceritatea.

Sunteți din Bucuresti și doriți o tamplarie din aluminiu de calitate? Termic 77 este sistemul Pentru cei care vor mai mult!

Cănd vine vorba despre case eficient energetic Termic 77 se află în topul căutării tâmplăriilor de calitate. Realizate din profile cu barieră termică High Isolation, sistemul de tamplarie pe care noi vi-l propunem este garantat BanuAlumin. Ferestrele înseamnă investiție pe termen lung. Pentru a se putea menține în topul alegerilor potrivite, ele au nevoie de un set de caracteristici demne de invidiat și de luat în calcul:

Caracteristicile tehnice fereastra din aluminiu Termic 77:

 • adâncime toc 77 mm.
 • grosimea geamului de până la 52 mm.
 • 3 rânduri de garnituri EPDM.
 • permeabilitate la  aer –  Clasa 4.
 • rezistență la încărcarea din vânt –  C5/B5.
 • etașietatea la apă – Clasa E 1350.
 • izolare fonică – 42 dB.
 • coeficient de transfer termic – EN ISO 10077-2  Uw = 0.85 up to 1.4 W/mp K.
 • rezistență antiefracție – RC 3.
 • forme exterioare – Drept sau Rotunjit.
 • inserții în interiorul profilelor Kooltherm.
 • poliamida de 40 mm.

tamplarie aluminiu Termic 77

Recunoaștem faptul că acordăm o atenție ridicată caracteristicilor tehnice. Obținerea confortului pe care dvs vi-l doriți în urma investiției într-o tâmplărie de calitate nu este rezultatul unei întâmplări pozitive, ci este rezultatul garantat în termeni științifici. Cu toate acestea, pentru fiecare proiect avem în vedere și aspectul estetic. Analizăm fiecare proiect în parte și, acolo unde lipsesc, solicităm informații suplimentare despre stilul de design interior și exterior. Ne putem lăuda că am putut onora și cele mai exigente cerințe estetice. Ferestrele Termic 77 se pot vopsi în orice culoare RAL și în imitație lemn. Experința de lungă durată ca producători de tâmplărie de aluminiu ne permite o adaptare rapidă la proiecte complexe.

Luminator din aluminiu cu sticla securizată – București

Atunci când dorim mai multă lumină în interiorul clădirii, luminatorul din aluminiu este soluția optimă în a rezolva această problemă. Realizate din profile de aluminiu și echipate cu sticlă securizată luminatoarele din aluminiu oferă o izolare termică bună. Luminatoarele din aluminiu pot fi realizate de dimensiuni mari și forme geometrice personalizate fiecărui proiect în parte.

Avantajele luminatoarelor din aluminiu.

 • Au un grad mare de izolare termica.
 • Asigură  o mai mare pătrundere a luminii naturale.
 • Profilele din aluminiu au o rezistență mare în timp.
 • Se pot realiza într-o multitudine de culori RAL sau imitație lemn.
 • Se pot realiza în diferite forme geometrice și dimensiuni.

Cu toate acestea, fiind amplasate pe acoperiș, aceste luminatoare sunt deosebit de mult supuse intemperiilor și trebuie să fie realizate din materiale capabile să garanteze o bună rezistență la agenții atmosferici. Pentru luminatoarele din aluminiu avem nevoie de o sticlă care să reziste ex la grindină și la fluctuații mari de temperatură iar aceasta trebuie să fie securizată.

.

 Termopane sau tripan? Ce pachet de sticlă este recomandat pentru Bucuresti?

Când se dorește o izolare termică sporită folosim cu încredere un geam tripan. Calitatea geamurilor termopan sau tripan este dată de sticla din care este realizat și de baghetele distanțier între foile de sticlă. Este indicat ca distanțierul ce separă cele trei foi de sticlă să fie Warm Edge. Această baghetă are un transfer termic liniar, mult mai redus față de baghetele tradiționale din aluminiu folosite în trecut. Realizat dintr-un material compozit, termoplastic acesta nu este un bun conductor termic, izolând mai bine marginea gemului termopan. Pierderea de căldură care se face prin geamul termopan v-a determina nevoia de mai multă încălzire termică pentru a menține o temperatură interioară confortabilă. Un alt mare avantaj pe care îl are bagheta Warm Edge este acela că reduce considerabil condensul formată pe marginea geamului.

tamplarie aluminiu bucuresti

Care sunt tipurile de combinație de sticlă tripan recomandate de noi:

 • 4anotimpuri – float – Low.e.
 • Float – Float – Low.e.
 • 4 anotimpuri – Float -Float .
 • 4.4.2 /4anotimpuri – Float –4.4.2 Low.e (atunci când avem suprafețe mari de sticlă) – * 6 mm securizat.
 • 6mm Control solar – Float – 6 mm Low.E.

Doriți să stiți ce tip de sticlă tripan sau termopan se potrivește clădirii d-voastre! Cereți sfatul unui specialist!.

bagheta Warm edge

Bagheta Warm Edge

Montaj profesional de tamplarie din aluminiu : Bucuresti – Ilfov.

Experiența celor peste 30 de ani în acest domeniu și testele făcute pe mii de ferestre mi-a confirmat faptul că instalarea tâmplăriei din aluminiu este de o importanță maximă și că, atunci când este realizată impecabil, oferă cele mai bune rezultate. Foarte multi producători refuză sau evită să se adapteze. Refuză să recunoacă faptul că materialele pe care le foloseau în urmă cu câțiva ani de zile s-au învechit. Astăzi avem la îndemână materiale pentru o instalare performantă și posibilitatea de a verifica calitatea montajului la finalul lucrării.

Spațiul dintre zid și tămplarie trebuie să fie de 1.5 – 2 cm pe cele 3 laturi ale tocăriei. În partea de jos se instalează un profil solbanc pentru a se face ruperea termică dintre glaful exterior și cel interior care pot fi din marmură, granit etc. În situația ușilor către exterior se va instala un solbanc sub ușă recomandat de înălțimea șapei și făcut hidroizolație în zona exterioară pentru a nu permite infiltrarea apei sau a umeditații. Mai multe detalii despre importanța montajului unei tâmplării de aluminiu am inclus în articolul scris de mine:  Montaj tamplarie aluminiu fără compromisuri Bucuresti.

Tendința de a reveni la firmele de tâmplărie de la care au cumpărat anterior fără să se verifice dacă acestea au investit timp și resurse în actualizarea produselor și serviciilor oferite. Se merge pe încredere. Din nefericire, unele persoane profită de această încredere. Sfatul nostru este, inclusiv atunci când aveți încredere într-o cunoștință mai veche, să verificați cu atenție caracteristicile tehnice și condițiile de montaj oferite.

Termopane izolare fonică, Chiar există?

Într-o metropolă precum Bucuresti unde zgomotul infernal al traficului mașinilor a devenit de nesuportat avem nevoie de o tamplarie din aluminiu de calitate. Știu ce înseamnă să locuiți într-un apartament aflat într-o zonă cu un zgomot infernal în exterior. Recunosc că am trăit acest sentiment groaznic, în care nu reușeam să mă odihnesc. O zonă zgomotoasă poate compromite grav calitatea vieții, nepermițându-vă să vă odihniți corespunzător, provocând foarte mult stres. Pentru a se realiza o cât mai bună izolare fonica avem nevoie de o instalare a ferestrelor diferită fată de un montaj efectuat standard. Se poate îmbunătăți calitatea izolării fonice a unei ferestre deja instalate? Este foarte dificil ca să se realizeze acest lucru.

Factori critici des întâlniți la termopane cu o izolare fonica de slabă calitate.

 • Instalarea greșită a ferestrelor și ușilor termopan.
 • Garnituri de slabă calitate.
 • Sticla geamurilor termopan sau tripan care nu au o izolare fonica bună.
 • Reparații de după montare a geamului termopan.

Ca să obtinem o bună izolare fonică, sticla tripan de asemenea este total diferită iar alegerea cât și recomandarea trebuie făcută de un specialist.

Modalități și tipuri de deschideri pentru tâmplăria din aluminiu cu și fără barieră termică.

Sistemele de tâmplărie din aluminiu au o vastă modalitate de tipuri de deschideri. Unul din marele avantaje pe care le au sistemele din aluminiu este că se pot realiza deschideri cu dimensiuni foarte mari. Nu se curbează și rămân la forma sa inițială datorită rezistenței materialelor din aluminiu. Profilele din aluminiu pot fi vopsite în orice nuanță de culoare RAL sau imitație lemn. Tâmplăria din aluminiu acoperă o vastă gamă de soluții, de la sisteme cu deschidere batantă la, armonică, pivotantă cât și culisante cu ridicare de mari dimensiuni.

Tipuri și modalități de deschidere:

 • Deschidere Batantă.
 • Deschidere Oscilobatantă.
 • Deschidere Oscilantă.
 • Deschidere Glisantă.
 • Deschidere Pivotantă.
 • Deschidere Osciloculisantă.
 • Deschidere tip Ghilotină.
 • Deschidere Liftant Glisantă.

Un detaliu important este calibrarea părților mobile ale ferestrelor și ușilor. Se realizează, de preferat în faza de proiectare a dimensiunile deschiderilor, în funcție de sistemul de tâmplărie pe care intenționați să-l montați. De foarte multe ori am văzut deschideri calibrate neconform / incorect, situație care a condus în timp la lăsarea ușilor din cauza greutății prea mari la care a fost supus profilul folosit.

Pentru a avea certitudinea că ați ales una dintre cele mai bune opțiuni de tâmplărie pentru clădirea dumneavoastră vă recomand să cereți sfatul unui specialist.

Împreună vom găsi soluția potrivită proiectului dumneavoastră.

Este foarte important să acceptați faptul că un sistem de tâmplărie este o parte componentă a unui proiect de construcție sau renovare. Rezultatul final depinde de profesionalismul fiecărei echipe în parte și de nivelul de comunicare dintre acestea. O tâmplărie din aluminiu, indiferent de modalitatea de deschidere aleasă sau dacă este cu sau fără barieră termică, poate atinge potențialul maxim doar dacă este instalată corespunzător. Iar un montaj corespunzător implică respectarea unor norme specifice începând de la etapa de construcție până la cea de finisare. Se poate atinge potențialul maxim? Da. Se poate. Cu o tâmplărie proiectată corect și o comunicare eficientă, în avantajul beneficiarului, între toate echipele implicate.

Fabrica noastră de tamplarie și Sisteme de Obloane din aluminiu este lângă Bucuresti.

Încă din anul 2005 producem obloane din aluminiu cu și fără lamele mobile. Sistemul de obloane din aluminiu este cel mai rezistent și cel mai frumos sistem pentru umbrire. Datorită rezistenței profilelor din aluminiu obloanele asigură un plus de securitate împotriva efracției. Liniștea și siguranța familiei tale sunt foarte importante iar obloanele din aluminiu îți oferă garanția lucrului bine făcut. Obloanele din aluminiu sunt realizate din profile fără barieră termică.

tamplarie aluminiu bucuresti

Principalele avantaje ale obloanelor din aluminiu BanuAlumin:

 • sunt foarte ușor de întreținut.
 • sunt foarte rezistente la efracție în comparație cu alte sisteme de umbrire.
 • rezistente la factorii atmosferici și protejează tâmplăria casei dumneavoastră.
 • oferă intimitate casei dumneavoastră.
 • aluminiu este un material rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială.
 • disponibile într-o foarte mare varietate de culori.

Obloanele din aluminiu se pot instala cu balamale speciale chiar și atunci când izolația casei este de până la 150 mm grosime. Obloanele din aluminiu pot fi vopsite in orice nuanță RAL și imitație lemn.

Ferestrele care fac casele mai călduroase iarna și mai răcoroase vara.

Ferestrele au beneficii uriașe pentru viața noastră, mai ales dacă sunt făcute cu profile și caracteristicile potrivite. Alegerea  unui sistem de tâmplărie din aluminiu este una sigură. Doriți să nu treceți prin experiențele neplăcute prin care au trecut multe familii? Chiar daca au plătit un preț piperat pentru termopane au probleme mari de izolare fonică și termică. Conform unei statistici interesante, 80% dintre cei care au procurat uși din pvc pentru intrarea în casă sunt total nemultumiți și le schimbă după 3 ani de la achiziție cu uși din alt tip de material.

Obiectivul nostru este de a oferi un produs care să vă satisfacă. Să fiți liniștit iar familia d-voastră să se simtă în siguranță.

Puterea de a spune „NU” și de a vinde mai mult făcând clienții mult mai fericiți.

Atunci când un vânzător este în fața unui client, în mod normal, încearcă prin orice modalitate să îl convingă să cumpere. Cine practică aceasta meserie de agent de vânzări este permanent în căutarea unor tehnici prin care să convingă clientul cât mai usor. La BanuAlumin „vânzarea” se abordeaza diferit pentru că obligația noastră este de a ajuta clientul să obțină produsul care i se potrivește. De foarte multe ori m-am confruntat cu situația opusă – de a nu primi un „NU” din partea unui client. Eu am fost nevoit să spun „NU” cerințelor lui. Poate vi se pare ciudat, însă, cum spuneam la începutul articolului – mulți vânzători au o abordare greșită față de client. Un adevărat profesionist nu este un manipulator ci un consultant care propune clientului cea mai bună soluție pentru nevoile lui. Sau așa ar trebui să fie în fiecare sector comercial.

 

De ce un profesionist spune Nu unui client? Este un pas fundamental, dar foarte delicat, pe care mulți antrepenori și vânzători îl subestimează. Pentru că punctul principal de pornire este de a înțelege nevoia clientului. De foarte multe ori mi se întâmplă să am în față clienți care nu știu exact ce produs vor sau care este produsul care li se potrivește cel mai bine investiției. Ei nu cunosc produsele. Nu știu ce obțiuni există. Sincer, nu mă aștept ca fiecare potențial client să cunoască măcar jumătate dintre cunoștințele mele despre tâmplăria de aluminiu dar îmi doresc să întâlnesc deschidere și înțelegere din partea acestora. Pe cei care au fost îndrumați sau sfătuiți greșit îi ajut să înțeleagă ce au nevoie și ce se potrivește cel mai bine investiției lor.

Ascultă sfatul unui profesionist!

Recomandarea unui sistem mai performant nu este motivată de „disperarea” mea de a vinde mai mult, ci de dorința de a le explica într-o manieră corectă, pentru binele lor, că așteptările exprimate pot fi obținute doar cu anumite sisteme de tâmplărie. Eu refuz să mă alătur celor care profită de naivitatea sau încăpățânarea unor persoane. Prefer să spun „NU” cerințelor venite din partea clienților care își doresc imposibilul. Recunosc faptul că îmi încurajez clienții să își dorească mai mult cu mai puțin, dar am menționat de fiecare dată că diferența se datorează studiului continuu și lungii experiențe în domeniu, nu unor trucuri în detrimentul calitatății tâmplăriei de aluminiu furnizate.

Atunci când oamenii înțeleg că le dorești binele, că ai experiența necesară în a le oferi plus valoare, încep să țină cont de sfaturile tale. În calitate de specialist în tâmplăria de aluminiu, am o datorie morală să vă ajut și să ofer cea mai bună soluție – acea soluție care se potrivește cel mai bine investiției pe care urmează să o faceți. Dacă sunteți din Bucuresti și aveți nevoie de sfatul unui profesionist în alegerea unui sistem de tâmplărie din aluminiu , nu ezitați să ma contactați. AICI

BanuAlumin

„Pentru Cei Care Vor Mai Mult”

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com