Obloane din aluminiu pentru ferestre

08.02.2020

Obloane din aluminiu pentru ferestre rezistente

Aș putea să te fac să înțelegi care este cel mai frumos și rezistent sistem pentru umbrire? Dacă cineva te-ar întreba ce alegi pentru casa ta? Nu există nici un dubiu sunt convins. Tot ce este mai bun. Sistemul de obloane din aluminiu oferă un aspect plăcut și  rustic pentru ferestre și le protejează împotriva intemperiilor. Obloanele din aluminiu oferă personalitete și intimitate casei tale. Aspectul  plăcut al obloanelor și gradul ridicat de rezistență fac ca acest sistem să depășească cu mult orice sistem de umbrire existent pe piață. Pentru cei care doresc să își protejeze ferestrele din lemn , poate fi soluția ideală.

obloane aluminiu ferestre

De ce obloane din aluminiu pentru ferestre?

Definiția pe care o dau pentru obloanele din aluminiu ar fi una scurtă și aș numi-o „CALITATE. Sistemul de obloane din aluminiu au înlocuit în multe locuri obloanele din lemn.  Aluminiu este cel mai des material folosit în producția noastră, rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială. Poate fi vopsit într-o multitudine de culori de la cele mai simple culori RAL pâna la imitatie lemn. Folosim aluminiu doar cu grosimi ai pereților exterior potriviți pentru a rezista la eforturile mecanice și vreme rea. Vopsele rezistente pentru a ne asigura ca produsul pe care îl vom face pentru tine își mențin caracteristcile pentru cel mai mult timp posibil. Am selectat cele mai fiabile produse de feronerie pentru a garanta cea mai bună siguranță obloanelor dumneavoastră.

Tipuri de obloane din aluminiu

Obloanele din aluminiu pentru ferestre se pot deschide atât batante, pe balamale cât și culisante cu șină pe perete. Fixarea lor se va face în exteriorul glafurilor ferestrelor, iar aripa de deschidere va fi către exterior. Este foarte important ca la exterior aripa obloanelor  să fie blocată cu sistem de blocare la zid.  Astfel evitându-se lovirea lor în caz de vânt. Se pot instala și aplica pe zid fără toc, prinderea  făcându-se cu balamale speciale.  Profilele din care sunt realizate obloanele din aluminiu sunt fără barieră termică. Sunt profile extrudate cu forme adaptate la acest tip de produs. Sunt vopsite în câmp electrostatic cu, culori RAL. Se pot realiza cu imitație de lemn cât și eloxate.

Diferența între obloane cu lamele fixe și lamele mobile

Diferența între obloanele de aluminiu cu lamele fixe și cele cu lamele mobile este că lamelele din interior sunt mobile. Acetea sunt acționate cu ajutorul unei lamele tip măner și se pot orienta în funcție de înclinația dorită. Obloanele cu lamele mobile permit intrarea luminii când acestea sunt orietate pe poziția deschis.  Și a unui flux de aer mai mare atunci când aripa oblonului este închisă.

lamele mobile aluminiu

Avantajele obloanelor din aluminiu.

 • Sunt foarte ușor de întreținut.
 • Sunt foarte rezistente la efracție în comparație cu alte sisteme de umbrire.
 • Rezistente la factorii atmosferici și protejează tâmplăria casei dumneavoastră.
 • Oferă intimitate casei dumneavoastră.
 • Aluminiu este un material rezistent, stabil și fără să își modifice forma sa inițială.
 • Disponibile într-o foarte mare varietate de culori.

obloane aluminiu ferestre

Instalarea obloanelor pentru ferestre

Pentru instalarea de obloane din aluminiu este nevoie de persoane cu multă pricepere și cu experiență în domeniu. Se pot instala direct pe zid cu balamale speciale sau folosirea de tocuri. Se pot instala la exteriorul glafului sau la interior lipite de tamplaria din PVC sau Aluminiu. Cel mai des întâlnit sunt situațiile când casa are izolație din polistiren iar prinderea obloanelor trebuie făcută la exterior. În acest caz se vor instala pre-cadre metalice care vor susține instalarea obloanelor.

De ce obloane din aluminiu de la Banu Alumin

Mă numesc Banu Claudiu, de peste 25 de ani mă ocup de tamplarie din aluminiu și pvc. Mi-am dedicat timp  și o mare parte din viață să învăț, să caut și să cercetez în detaliu acest domeniu. Am avut norocul ca în anul 1993 pe vremea când multă lume pleca din țară să ajung în Italia. Acolo am învățat și am lucrat aproape 11 ani la o firma de tamplarie. În anul 2004 mă întorc acasă și pun în practică toată expeiența acumulată. Astăzi la o distanță de peste 14 ani de antreprenoriat și peste 25 de ani de experiență în acest domeniu văd lucrurile într-un mod diferit.

Viziunea mea este în a oferii soluții și rezolvarea nevoilor clienților. Obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu „suficient de bun”Nimic nu poate fi mai frumos pentru mine, ca atunci când văd  oameni pe care i-am servit fericiți și mulțumiți.

Cum comand obloane din aluminiu pentru ferestre?

Pentru a obține un preț cât mai exact pentru obloane din aluminiu pentru ferestre este nevoie să ne trimite-ți următoarele informații:

 • Dimensiunile unde vin instalate obloanele din aluminiu, lățimea și înălțimea golului peretelui.
 • Câte deschideri are fiecare oblon.
 • Culoare: RAL sau Imitație lemn
 • Dacă sunt uși de la intrare sau uși pentru terasă.
 • Un lucru foarte important este dacă casa dumneavoastră este placată cu polistiren. ( specificați acest detaliu) Și ce grosime are acesta?
 • Tipul de toc. Normal sau toc cu renovare.

Garanția

Foarte multa lume mă întreabă căt de rezistente sunt obloanele din aluminiu. Tot ce pot spune este că am lucrări instalate de peste 10 ani de zile și nu m-a chemat nimeni niciodată măcar să fac un reglaj. Zilele trecute chiar am trecut pe lângă o lucrare făcută acum vreo 7 ani și ce pot sa vă spun : În afară de praful care era pe obloane erau impecabile, mi s-a umplut inima de bucurie când le-am văzut și mi-am adus aminte ca, chiar eu le-am instalat.

Alegerea obloanelor din aluminiu este dificilă? Vă vom ajuta cu experiența noastră pentru a face cea mai bună alegere indiferent de sistemul de obloane ales.

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com