Obloane Scuretto, sistemul care face diferența!

11.06.2021

Este foarte greu să nu observi calitatea, siguranța și robustețea  celor mai frumoase sisteme de obloane – SCURETTO.

obloane scuretto

Datorită construcției sale dar și robusteței acest model de obloane Scuretto oferă un plus valoare siguranței casei tale. Acest sistem de oblon oferă un plus valoare din punct de vedere al izolării termice și fonice. Obloanele SCURETTO se pot realiza cu toc sau cu prindere direct pe perete, cu balamale speciale.

Avantaje obloanelor din aluminiu Scuretto

  • Sunt vopsite în câmp electrostatic, ceea ce oferă o garanție îndelungată a calității vopselei.
  • Usor de întreținut, datorită sistemelor de feronerie foarte robustă – nu necesită nici o intervenție în ani de zile.
  • Se pot curăța cu o cârpă moale fără a se folosi solvenți sau obiecte abrazive.
  • Oferă un plus valoare siguranței casei dumneavoastră.
  • Protejează tâmplăria de razele ultraviolete și intemperii.
  • Oferă un aspect plăcut, mediteranian.
  • Oferă intimitate atunci când sunt închise

obloane scuretto

Alegerea unui sistem de obloane din aluminiu tip Scuretto poate aduce multe avantaje locuinței tale. Pe lângă faptul că oferă un aspect unic dar și mult mai multă siguranță au cum am mai spus și un rol de a izola și proteja tâmplăria. Este adevărat că este nevoie de un anumit efort financiar comparativ cu rulourile din aluminiu, dar diferențele dintre cele doua sunt enorm de mari. Noi rulouri din aluminiu nu producem și de mai bine de 5 ani nu mai instalăm datorită problemelor pe care ni le-au creeat, mai ales cele acționate manual. De aceea dacă vrei un sistem de umbrire care să nu îți creeze probleme pentru  ani de zile obloanele din aluminiu este alegerea potrivită. Chiar și atunci când alegi un sistem de termopane pentru casa ta fii foarte atent pentru ce plătești. Pentru că lucrul ieftin costă scump.

Se pot instala obloane din aluminiu Scuretto dacă imobilul este placat cu polistiren?

Da, se pot instala. Chiar dacă imobilul este izolat cu polistiren sau cu vată bazaltică, cu dimensiuni de la 50 până la 100 mm. Un detaliu extrem de important pe care l-am întâlnit este deteriorarea ramei ferestrelor datoriă instalării obloanelor cu balamale pe tocul tâmplăriei. Eu nu recomand montajul obloanelor direct pe tocul tâmplăriei deoarece acestea sunt suficient de grele pentru a deteriora ăn timp rama.

În cazul în care se dorește instalarea plaselor de insecte , atunci când avem obloane din aluminiu tip Scuretto, recomand folosirea unor plase tip rulou sau plisse.

obloane scuretto

Modele de obloane din aluminiu pentru exterior

Există 4 modele de obloane:

Este foarte important ca ferestrele tale să fie protejate, mai ales dacă sunt din pvc sau lemn. Este perfect adevărat că tâmplăria din plastic are mari probleme atunci când este expusă foarte mult la soare, mai ales pe partea de uși. Din acest motiv, obloanele din aluminiu pot fi soluția ideală pentru a le proteja.

obloane scuretto

Cum se măsoară obloanele din aluminiu Scuretto pentru a se solicita o ofertă de preț.

Pentru a se solicita o cerere de ofertă este nevoie să măsurați golul peretelui dar si distanța glafului din fereastră până la exteriorul peretelui. Este foarte important să ne transmite-ți care este grosimea izolației pe care o aveți și din ce material este realizată.

Te rog să îmi scrii AICI dacă dorești ajutorul și sfatul unui profesionist în tâmplărie din aluminiu. Sunt aici și vreau să te ajut.

Cu respect

Banu Claudiu

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com