Tamplarie PVC Bucuresti -10 sfaturi pentru constructori

06.02.2020

Astăzi vreu să reflectați asupra unor lucruri foarte importante: Cât costă un metru pătrat de teren în Bucuresti ? Cât timp, nervi și bani ca să obții toate autorizațiile necesare unei investiții. Muncitori care nu își fac treaba, trăgând chiulul dacă nu ești lângă ei. Ba chiar lipsind exact în ziua în care ai cea mai mare nevoie.  Materiale risipite și aruncate la voia întâmplării prin șantier. Câți bani aruncați pe toate aceste lucruri și cât de multă risipă. Iar când vine vorba despre tamplarie din pvc sau aluminiu dar nu numai, în Bucuresti, peste tot în țară, constructorii vor cel mai mic preț. Eu nu vreau să critic pe cineva, doar spun  realitatea pe care am întâlnit-o în multe șantiere din România.

Tamplarie PVC Bucuresti

Recunosc că sunt foarte multe locuri unde îți este mai mare dragul să intri și să vezi câtă ordine și disciplină. Sunt convins că și șantierul pe care îl conduci este la fel. Citești și te informezi până si în cel mai mic detaliu pe ce investești fiecare bănuț. Faci parte din acei antreprenori care este atent și vrea ca investitia pe care o face să fie una bine făcută. De aceea vreau să te ajut să faci cea mai bună investiție la cel mai bun raport de calitate preț. Mă ocup de tamplarie pvc și aluminiu de peste 25 de ani în Bucuresti și aproape în toată țara. Am avut ocazia să întâlnesc oameni care au înțeles că mai presus de preț sunt serviciile oferite. Și i-am ajutat! Dar am întâlnit și oameni pentru care mai presus de orice doar prețul contează și nimic altceva. Și am găsit cea mai bună  soluție.

Tamplarie PVC Bucuresti:

Cea mai performantă tamplarie o vei alege atunci când știi ce trebuie să ceri. Înainte de a face o investiție cel mai bine ar fi să te informezi pe ce anume vei plăti. Alegerea de ferestre termopan pentru investiția sau casa ta este un lucru foarte important. Fereastra termopan îți asigura izolare termica fonica dar și siguranța casei și a familiei tale. Execuția și prelucrarea materialului din care sunt făcute, sticla,  feroneria și mai ales instalarea tâmplăriei . Trebuie să cunoști  toate aceste etape cât de cât pentru a face cea mai bună investiție. Piața ne oferă o multitudine de branduri de profile iar multe dintre ele vin din import, altele din producție autohtonă.

Tamplarie PVC Bucuresti

Dacă vrei să alegi o tamplarie de calitate trebuie să fii atent la urmatoarele aspecte:

 • Cât de mare este camera de scurgere a apei al profilului toc și cercevea.
 • Câte chedere de bătaie are tocul.
 • Ce lățime are profilul.
 • Ce formă are armătura de la interiorul profilului.
 • Ce profile adiționale are  marca de profil pe care ai ales-o.
 • Ce certificări și teste în laboratoare de specialitate au ferestrele termopan. 
 • Care sunt performanțele de transfer termic pe care le are sistemul de fereastră complet.
 • Cum s-a comportat profilul din PVC  iarna cu temperaturi sub  – 0*C
 • Ce fel au răspuns ușile de termopan pentru exterior, vara cu soarele arzător și temperaturi foarte ridicate.
 • Ce tip de garnituri au, atât pe toc cât și pe cercevele, montanți și baghete.

La toate aceste lucruri trebuie să fii extrem de atent, dar eu îți promit că voi indentifica exact sistemul de termopane de care ai nevoie. Și îți voi propune sistemul potrivit investiției pe care o faci.

Produse:

CasaPlus 70 Este un sistem de tâmplarie ce răspunde tuturor provocărilor venite din partea chiar și ai celor mai exigenți clienți. Testat pe sute de unitați, a reușit să facă față tuturor anotimpurilor țării noastre. Sistemul de feronerie folosit pentru fereastra CasaPlus 70 este GU unijet… Dă clik pe poză

Tamplarie PVC Bucuresti

CasaTerm 85

Adâncimea profilelor de 85 mm și robustețea profilelor reușesc să țină un pachet de sticlă de mari dimensiuni. Unul din marele avantaje pe care o au ferestrele CasaTerm 85 este dat prin dimensiunile reduse al nodului de tâmplărie de doar 115 mm. Acest lucru permițând realizarea unor vitraje mai mari, permitând să intre mai multă lumină… Dă clik pe poză

Tamplarie PVC Bucuresti

CasaLux 92 

Executate cu seria de profile Salamander BluEvolution 92 și sunt cele mai performante ferestre. Pot fi echipate cu geam tripan de până la 52 mm și cu baghetă distanțier WarmEdge ce oferă un grad ridicat de izolare. Fereastra CasaLux 92 combină tehnologia de ultimă oră cu designul modern pentru a crea o nouă generație de ferestre… Dă clik pe poză

Tamplarie PVC Bucuresti

Usa Liftant-Glisante Dacă cauți soluția ideală pentru a economisi spațiul din interior și a beneficia de mai multă lumină. Dacă ai o terasă și vrei să te bucuri de natură în fiecare anotimp. Atunci ușa liftant glisanta este soluția ideală… Dă clik pe poză

Tamplarie PVC Bucuresti

Plase insecte

Atunci când se dorește un sistem de plase de insecte economic, plasele batante pe balamale poate fi soluția ideală. Ușor de întreținut și foarte rezistent, acest sistem este unul dintre cel mai folosit de majoritatea oamenilor. Vezi AICI mai multe detalii.

Alte sisteme de plase de insecte propuse:

 • Plase insecte fixe.
 • Plase insecte tip rulou.
 • Plase insecte tip plise.

10 sfaturi ca să alegi cea mai calitativă tamplarie pvc în  Bucuresti

 1. Alegerea unui specialist.
 2. Alegerea unui profil de calitate care să ofere izolare termică performantă.
 3. Alegerea unui geam termopan care să răspundă exact amplasamentului casei sau investitiei pe care o faci.
 4. Alegerea unei feronerii de cea mai buna calitate echipată complet cu blocatori antiefracție.
 5. Alegerea culorii tamplariei din pvc este foarte importantă iar în ultimul timp tamplaria pvc gri antracit este în vogă în Bucuresti.
 6. Alegerea celor  mai bune accesorii: Glafuri iterioare din pvc  si exterioare din aluminiu, plase împotriva insectelor, profil solbanc, microventilatie, sistem acționare greșită și a unor mănere de cea mai bună calitate.
 7. Alegerea unor sisteme de umbrire de calitate gen obloane din aluminiu. Sunt cele mai rezistente și cele mai frumoase sisteme de umbrire.
 8. Alegerea unor uși termopan de exterior de la intrare dintr-un material care nu îți va crea probleme. Exemplul de uși termopan de exterior din aluminiu.
 9. Alegerea unui sistem de tamplarie din pvc cu un grad de izolare fonica foarte bună pentru că in Bucuresti sunt foarte multe locuri zgomotoase. Pentru locurile unde există o problemă de zgomot, gen străzi principale unde avem trefic intens, atât tamplaria cât și geamul termopan sunt diferite față de cele standard.
 10. Ascultă sfatul unui specialist care vrea într-adevăr vrea să îți ofere o soluție și nu niște termopane ieftine care să te bucure că ai făcut cea mai bună afacere.

 La fiecare punct din cele 10 de mai sus ai link unde poți citi în detaliu sfaturi utile explicate pe înțelesul tău.  Dacă ești în căutarea celui mai avantajos preț din piață  ai nimerit unde trebuie. Dar dacă vrei o soluție la investiția pe care o faci. Atunci citește cu atentie tot acest articol și îti promit că îți va fi de mare folos.

Ascultă sfatul unui specialist.

Știu ce gândești, că nimeni nu este dispus să plătească toate aceste lucruri pe care le-am enumerat mai sus. Dar îți spun că piața îi va alege pe cei sinceri și pe cei care vor puncta pe nevoile clienților. Piața îi va alege pe cei care vor fi sinceri și vor oferi lucruri care se diferențiază de concurență. Nu este înde-ajuns să îi spui clientului: Uite ai termopane Salamander și geam tripan 4 anotimpuri cu feronerie Rotto. Poate felul cum este amplasată casa nici nu are nevoie de sticlă 4 anotimpuri cum nu poate avea nevoie nici de sticlă Low.e. Pentru că fiecare sticlă are rolul ei pentru a deservi performanțele pentru care este făcută.

tamplarie pvc Bucuresti

Eu sunt convins că dacă îi explici clientului că nu are niște termopane Salamander cu geamuri tripan 4 S, cum are toată lumea. Că nu o să-l vâjâie vântul sau o să audă toate mașinile trecând pe stradă. Ci are un sistem de tamplarie din pvc adaptat exact locuinței pe care o v-a cumpăra, v-a plăti cu siguranță acestă diferență de preț. Va fi mulțumit și te va recomanda. Clientul se va raporta la cel care a construit casa și nu la cel care ți-a instalat tâmplăria și ti-a făcut cel mai mic preț folosind renumitul Salamander de 7 camere la preț de 5 camere. Pentru că și acest domeniu, tamplarie pvc ca oricare altă meserie are secretele ei.

( Sunt curios câți ți-au explicat diferențele dintre sticla 4 S și Low.e. Care  se pretează pentru locuința ta. Despre calitațile profilului din pvc ți-a explicat?  înainte sa îti facă factura de avans. Dacă toții pun 4 S  cu profil Salamander 7 camere la preț de 5 camere înseamnă că e cel mai bun… Groaznic 🤦‍♂️ )

Protecție Termica și Solara.

Era termopanelor făcute la întâmplare gen vrăjeala: profile cu 7 camere la pret de 5 camere cu geam tripan 4 S se apropie de sfârșit. Clienții sunt tot mai exigenți, au posibilitatea de a se informa dar mai ales s-au săturat sa mai fie păcăliți.  S-au săturat de ferestre care nu fac nimic altceva decât efect de seră. De ferestre prin care suflă vântul aproape ca afară. Uși termopan din PVC care  atunci când bate soarele în ele ai nevoie de mușchi ca să le folosești. Dar mai ales de  vechea lozincă: Oferta imbatabilă  Profil de 7 camere la preț de 5 camere. Oamenii vor soluții, vor o tâmplărie adaptată exact nevoilor caselor lor.

De aceea noi înainte de a face oferta, venim și vedem exact cum este amplasată casa. Care sunt camerele cele mai expuse la soare și care mai puțin. Cât zgomot este în zonă. Care este profilul din pvc pentru a răspunde exact exigențelor tale. Analizam și îți oferim tamplaria cu geam termopan sau tripan care se pretează cel mai bine nevoilor casei tale. O să repet încontinu: Fiecare casă are nevoie de un anumit sistem de tâmplarie.  Pentru că diferența între noi și concurenții noștri care îți dau: „Oferta imbatabila de profil Salamander cu 7 camere la preț de 5 camere”  Noi îți oferim soluții care să îți rezolve o problemă și nu termopane cu 7 camere la preț de 5 camere.

Protecție împotriva efracției și siguranta casei tale.

Stiți când oamenii apelează să schimbe feroneria normală pe una antiefracție, după ce le-a fost spartă casa?  80% dintre clienți își schimbă din feroneria n0rmala în una antiefracție exact atunci când le-a fost spartă casa. (Ceilalti 15 % după ce le-a spart casa vecinilor).

Știai încă de dinainte, din ziare și de la televizor că orașul nu mai este atât de  sigur dar ai preferat să ignori și să îți ții banii în buzunar. Iar ca atare ai permis nenorociților să intre în casa ta, să facă ce vor, să îți fure și să rănească pe oricine le iese în cale. Poate ai fost norocos și nu au intrat când cineva era acasă. Dar dacă erau copii tăi sau părinții care sunt în vârstă poate și bolnavi? Ce repercursiuni psihologice putea suferi familia ta? Te-ai gândit măcar vreodată la asta? Te-au sfătuit acei vânzători la care ai făcut zecile de oferte căutând cel mai mic preț, în  acestă problemă? Aceasta este parțial vina ta pentru că ai decis să iei  termopane ieftine și să te lași păcălit de un nespecialist care a dorit doar să îți ia banii.🤦‍♂️.

Folosirea unei feronerii antiefracție este alegerea cea mai înțeleaptă daca se dorește un plus de siguranță. Pentru a avea o tamplarie care să reziste efracției este obligatoriu ca și sticla sa fie antiefracție. Contactează-mă pentru că știu exact de ce ai nevoie… APASĂ AICI

Protectie Fonica.

Cea mai mare parte a oamenilor din București au o problemă ingrozitoare cu zgomotul de afară. Câtiva norocoși si-au făcut case departe de zgomotul infernal al capitalei. Pentru a avea o tamplarie din pvc care să reziste zgomotului infernal din Bucuresti. Este nevoie de un sistem special de termopane. Da, Noi te putem ajuta. Dacă ai o problemă cu zgomotul și te-ai săturat de nopți albe te rog să ne contactezi și te vom ajuta să rezolvi aceast lucru.

Economisirea Energiei și alegerea gemului potrivit

Cum pot economisi energie când noi într-un efect de turmă folosim ori geam 4 anotimpuri ori Low.E. Fără să analizăm în prealabil care dintre cele două sticle este nevoie. Fiecare dintre cele două tipuri de sticlă are proprietățile ei specifice și fiecare va fi folosit pentru a da un anumit randament. Adu-ți aminte că nu de multe ori în încăperile din aceiași casă unde pe timpul iernii în timpul zilei, sunt mult mai friguroase, în conditiile în care caloriferele încălzesc la fel. Sunt convins că acea cameră este orientată pe nord iar un ” im…cil”  ți-a instalat sticlă 4 anotimpuri si Low.e. Aceștia sunt cei care îți oferă profil de 7 camere la preț de 5 camere și sticlă 4 anotimpuri… Groaznic, ce să spun…

Pentru a mări eficiența geamurilor termopan recomandăm folosirea baghetelor distanțier între cele două foi de sticlă Warm Edge. Baghetele Warm Edge  izolează mult mai bine și nu permite pierderile de căldură către exterior. Mai puțină pierdere de căldură înseamnă reducere considerebilă a energiei termice și o temperatură înterioară confortabilă. Recomand folosirea lor.

Întreținerea tâmplăriei și buna funcționare.

Dacă vrei ca tâmplăria ta din pvc sau aluminiu să aiba o durată de viață îndelungată fără probleme,  se vor face periodic sau cel puțin odata pe an anumite operatiuni

 • Se vor lubrifia elementele de feronerie și mecanismele de închidere cu ulei sau vaselină spray.
 • Chederele se vor unge cu un ulei special pentru cauciuc.
 • Se vor face reglaje sau intervenții doar de persoane specializate.
 • Pentru curățarea tâmplăriei nu se vor folosi solvenți ce pot afecta culoarea exterioară a profilelor. Curățarea tâmplăriei se va face cu o cârpă de fibră moale și apă călduță.

Garantia

Toate produsele noastre beneficiază de garanție și sunt convins că orice firmă serioasă oferă o garanție decentă. Fac excepție cei care se bat cu pumni în piept și spun că ei dau 10 ani garanție. Este fix ca la mașina de spălat, scrie pe ea 10 ani de garanție dar dacă te duci după doi ani vei fi nevoit să îți cumperi alta. Așa că recomand să fiți atenți la cei ce oferă garanții pe un deceniu. Noi oferim 2 ani la tâmplărie dar dacă ai probleme stați liniștiți ca nu las lucrurile așa la voia întâmplării și mă fac că plouă. Te ajut sigur și rezolv problema, iar dacă nu am pe cine trimite promit că vin personal( Claudiu Banu )să o rezolv . Cum am venit și când am făcut contractul,voi  veni și să fac reparații dacă va fi cazul. Garantat.

Transport tamplarie pvc Bucuresti și Ilfov gratis.

Știm cât de important este această investiție pentru dumneavoastră, și cum am spus și la începutul acestui articol știu câte sacrificii și câtă muncă este pentru realizarea unui proiect. Te înțeleg și te consider un erou, dar mai ales apreciez curajul pe care îl ai în condițiile în care în România ai piedici din toate punctele de vedere. Începând de la organele statului și până la forța deficitară de muncă. Așa că transportare tamplariei din pvc pe raza județului Ilfov și Bucuresti este gratuită și te asigur că este livrată în cele mai bune condiții.

Montaj

Dacă cineva mă întreabă care este procentajul între fabricarea unei ferestre și instalarea ei, raspunsul meu este urmatorul. Pentru fabricarea ferestrei  25% constă în operațiunea de prelucrare în atelier și 75% partea de instalare. Astazi majoritatea fabricilor sunt tehnologizate iar mâna omului este mai rar întâlnită în procesul tehnologic. Buna funcționare a tâmplăriei este dată de cel care face instalarea lor. 

De ce tamplarie pvc de la Banu Alumin în Bucuresti

BanuAlumin înseamnă pentru mine ”a face mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informali  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu suficient de bun”, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. 

Daca vrei un sfat ce tamplarie din pvc sa alegi pentru casa ta, firma noastra este în Bucuresti iar noi iti stam la dispozitie cu orice intrebare referitor la investitia pe care vrei sa o faci.

DA CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ  MĂ AJUȚI, PENTRU CĂ VREAU SFATUL UNUI SPECIALIST.  Vreau să am cele mai performante Termopane

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com