Termopane 2020 – Alegerea unui specialist!

01.01.2020

Alegerea de termopane în 2020 trebuie obligatoriu încredințată unui specialist în domeniu.

   Oamenii care m-au speriat întodeauna sunt cei care decid să facă afaceri cu firme care sunt bune la toate. Alegerea de termopane chiar și în acest an care abia a început 2020 trebuie încredințată unui specialist în domeniu. Când spun specialist mă refer la cineva care este specializat în domeniul pe care îl profesează de mult timp. Are experiența necesară să ofere clienților săi toate detaliile produselor pe care i le propune. Dar mai ales specialist este acela cere se ocupă de un singur lucru și nu le face pe toate „tipic multor firme românești, chiar și la case mai mari” care fac de toate pentru toți.

  De peste 25 de ani m-am concentrat să ofer valoare oamenilor pe care i-am ajutat, doar în ceea ce am învățat să fac, tâmplărie. După toți acești ani spun că am  învățat foarte multe și sunt într-o continuă perfecționare. Tehnologia și lucrurile noi progreseaza foarte rapid. De aceea întrebarea mea este pentru toții aceștia care fac de toate pentru toți este: Cum reușesc să fie atăt de mari specialiști în toate? Este o întrebare pe care mi-o adresează majoritatea clienților mei externi. Uimindu-se cum pot deveni unii atât de buni la toate. Eu cred că au mai multă experiență de antreprenoriat decât avem noi. Si nici nu știu ce să le răspund, dar un lucru pentru mine este cert, timpul le va rezolva pe toate.

Alegerea unui specialist.

Să presupunem că ai o durere groaznică la genunchi care pare să nu treacă deloc. Ai mers la o mulțime de medici și ai cheltuit bani pe medicamente care nu au avut nici un efect. După care auzi de la un prieten de un ortoped specializat doar în probleme de genunchi. Mergi la medic, te primește cu zâmbetul pe buze și fără să te consulte te întreabă. Dacă te doare și coapsa, iar seara dacă îți amorțește tot piciorul. Ți se pare că este un magician și nu înțelegi cum de știe toate aceste lucruri fără să i le fi spus. Nu vezi clipa să îți prescrie ceva și să îți spună ce ai de făcut. Doctorul îți prescrie o serie de masaje locale, un schimb de alimentație lejeră și o alifie foarte blândă. Faci ceea ce îți spune și în zece zile esti ca nou.

Ai înțeles? Bine.

După ce ai alergat prin toate showroom-urile căutând cele mai mici prețuri. Te-ai interesat printre prieteni și toți ti-au recomandat un nene care până nu de mult era taximetrist. Dar el văzând ca este mai multă cerere de termopane și nemaiputând ține pasul cu concurența Uber, a decis sa se facă tâmplar. Un văr de al tău știe și el o firmă mare, cu renume care face: termopane, amenajări interioare, uși de garaj ba chiar construiește și case din lut. Că doar nu este greu să angajezi așa zis „cei mai buni specialiști” pe domeniul unde crezi tu ca ciupești mai bine. Revin la ceea ce îmi spunea unul din clienții mei din Italia , care este om în vârstă și zic eu știe ce vorbește. ” Claudio dacă nu știi tu în primul rând ce să le ceri oamenior din echipa ta, cum poți să înțelegi  nevoile clienților tăi. „BOOO „🤷‍♂️…….

        „Înainte de toate fii tu specialist în ceea ce faci”.

Care sunt cele mai bune termopane pe care le propunem în 2020 și de acum încolo?

Aș putea să scriu pagini întregi despre termopane, despre calitatățile și performanțele multor profile. Nu voi scrie doar de termopane, începând cu anul acesta, 2020 vreau să înțeleagă tot cumpărătorul de ce prețurile sunt atât de diferite de la o firmă la alta.

Cum de marii producători au reușit să promoveze că doar ferestrele lor sunt cele mai calitive, lucru total neadevărat. Cum acești mari producători promovează anumite profile ca fiind cele mai bune, dar dacă privești în urmă au schimbat o grămada de branduri. Acești giganți vorbesc de corectitudine absolută dar în perioada de vârf niciodată nu onorează la timp lucrarile. Tot aceste mari firme spun de calitete absolută la un preț mic, de parcă nu ar plăti oameni, materie primă, taxe și multe altele, întrebare mea este nu cumva taie din calitetea ferestrelor? Eu nu spun că sunt toate așa, dar multe se dau îmbrăcate ca niște doamne serioase care în realitate ascund gunoiul sub preș.

De aceea noi în ceea ce privește sistemele de termopane și sistemul de umbrire, începând din 2020 ne vom concentra strict pe câteva serii. Vrem să fim mai eficienți, adică mai rapizi în onorarea comenzilor. Axați mai mult pe serviciile și nevoile clientilor și nu pe volume mari de lucru. ” Hai să luăm tot, că după aia vedem noi cum o scoatem la capăt”. „Hai să vedem care are prețul cel mai mic, noi să dăm mai ieftin”. Dacă „EI” taie din calitate noi de ce nu am putea. Lucruri tipic românesc. NU. Așa ceva la BanuAlumin NU se va întâmpla. Mai bine mai puțin, dar clienți mai fericiți, mai mulțumiți și lucrari mai bine executate. Pentru că atunci când esti axat doar pe ceea ce știi cel mai bine, este foarte greu să dai greș.

Sisteme de umbrire și termopane pe 2020 brandul  BanuAlumin.

Sistemul de umbrire pe care îl recomandăm este marca  StopSun, este cel mai sigur și frumos sitem de obloane din aluminiu.

 • Obloane aluminiu cu lamele fixe.
 • Obloane cu lamele mobile.
 • Pentru cei care vor să facă o investiție durabilă, sistemul de obloane din aluminiu reprezintă soluția ideală.
 • Pentru cei care vor ca locuința lor să se diferențieze de multe alte locuințe.

Pentru cei care calitatea este primordială, recomandarea mea sunt obloanele din aluminiu. Pentru alte sisteme de umbrire gen rulouri din PVC sau aluminiu recomandăm o firmă strict specializată pe acest domeniu. Noi de lucruri care nu sunt în aria noastră de producție, nu le facem. PUNCT

Termopane aluminiu 2020 marca BanuAlumin.

Ferestre și uși cu barieră termică

Profilele utilizate pentru fabricarea de  ferestre și uși din aluminiu sunt marca ALUMIL. Calitatea și robustețea profilelor Alumil au răspuns cu brio temperaturilor țării noastre. De aceea recomandarea noastră pentru ferestre din aluminiu sunt seriile de profile:

Fereastra aluminiu – EcoAL

 • Adâncimea profilelor de 50 mm fac ca aceste ferestre să fie cele mai economice din gama sa.
 • Acestea  respectând standarde înalte de calitate.
 • Plyamida de 18 mm asigură un coeficient de transfer termic de (Uf=2.6-3.3 W mp K)

termopane 2020

Detalii tehnice  ferestre aluminiu  EcoAL  :

 

 

 • Lățimea profilelor de toc 50 mm
 • Lățimea profilelor de cercevea 57.5 mm
 • Polyamidă 18 mm
 • Grosimea maximă de geam termopan 32 mm
 • Coeficient de transfer termic de (Uf=2.6-3.3 W mp K)
 • Rezistență la încărcare la vânt : clasa C4-EN 12210
 • Permeabilitate la apă : clasa 9A-EN 12208
 • Coeficient de izolare fonică : 32-37 dB
 • Permeabilitate la aer : clasa 4 – EN 12207

Fereastra aluminiu – MedioAL

Adâncimea profilului toc de 62.5 mm și a cercevelei de 70 mm dar mai ales al poliamidei de 24 mm. Sistemul de ferestre din aluminiu  MedioAL  a fi alegerea potrivită pentru cei care doresc un plus de calitate.

termopane 2020

Detalii tehnice fereastrea din aluminiu – MedioAL  :

 • Lățimea profilelor de toc 62.5 mm
 • Lățimea profilelor de cercevea 70 mm
 • Polyamidă 24 mm
 • Grosimea maximă de geam termopan sau tripan până la 44 mm
 • Coeficient de transfer termic de (Uf=2.1- 2.3 W mp K)
 • Rezistență la încărcare la vânt : clasa C5-EN 12210
 • Permeabilitate la apă : clasa  E 1300 -EN 12208
 • Coeficient de izolare fonică : 47 dB
 • Permeabilitate la aer : clasa 4 – EN 12207

Fereastra aluminiu – CasaPasiv AL

Adâncimea profilului toc de 76.5 mm și a cercevelei de84 mm dar mai ales al poliamidei de 34-38 mm. Sistemul de ferestre din aluminiu CasaPasiv AL va fi alegerea potrivită pentru casa ta. Calitatea ferestrelor CasaPasiv AL au grad ridicat de izolare  termică  și fonică. Coeficientul termic de la  Uf.0.98 WmpK.  Designul și robustețea ferestrelor CasaPasiv AL  le transforma în ferestre de neegalat în ceea ce privește calitatea. Sunt alegerea potrivită atunci când se dorește maximul de la tâmplărie și izolarea pentru case pasive.

Detalii tehnice fereastra CasaPasiv AL

 • Lățimea profilelor de toc 76.5 mm
 • Lățimea profilelor de cercevea 84 mm
 • Polyamidă 34-38 mm
 • Grosimea maximă de geam termopan 58- 62 mm
 • Coeficient de transfer termic de (Uf=0.98 W mp K)
 • Rezistență la încărcare la vânt : clasa C5-EN 12210
 • Permeabilitate la apă : clasa  E 1300 -EN 12208 Clasa 8A
 • Coeficient de izolare fonică : 41 dB
 • Permeabilitate la aer : clasa 4 – EN 12207

Termopane PVC 2020 brandul BanuAlumin.

Pentru anul 2020 propunem 3 tipuri de ferestre fiecare cu numele lui de brand :

 1. CasaPlus70.
 2. CasaTerm85.
 3. CasaLux 92.

  Puteți vedea mai multe detalii despre produsele de mai sus accesând  prin clik pe fiecare serie în parte.

Șase motive pentru care am ales atât de puține categorii de „termopane” începând cu anul 2020?

Desigur poți face o sută de lucruri când ești un „știe tot”. Poți vinde o sută de produse când vrei să le vinzi pe toate. Dar ție îți dau doar aceste produse de mai sus, pentru că :

 

 1. Pentru a fi mai eficienți și mai organizați.
 2. Pentru  a oferi clienților noștri mai multă valoare.
 3. Pentru ca lucrările noastre sa fie  livrate mai repede și în timpii promiși.
 4. Vrem ca serviciul clienți să fie lucru primordial la BanuAlumin.
 5. Vrem ca problemele pe care le-am avut de-a lungul anilor să fie drept lecție și învățătură pentru noi ( pentru că cine spune că este perfect și nu greșește acele nu este decât un mare mincinos).
 6. Vrem ca BanuAlumin să își respecte în continuare lozinca dedicată clienților săi Fă mai mult cu mai putin” 

 

De ce BanuAlumin ?

BanuAlumin înseamnă pentru mine  ”Fă mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informali  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu „suficient de bun, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare, ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU ABSOLUT  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA TINE.

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com