Usi glisante-usi culisanta cu ridicare -osciloculisante

Nu este o noutate că ne dorim lucruri diferite în general în viață. Chiar dacă am avut sau avem în casă usi simple sau mai sofisticate, cu sticlă specială și culori mai speciale. La un moment dat când ne dorim o schimbare pentru aspectul căminului putem opta pentru usi glisante.  Numai simplu fapt ca deschiderea este altfel la un astfel de sistem de uși  ne poate aduce o satisfacție deosebita. Iar aspectul locului se poate schimba la o sută de grade.

Nu este neapărat să locuiești într-o casă spațioasă ca să te poți bucura de aceasta ușa deosebita. Multe apartamente în care am montat astfel de sisteme au devenit mai spațioase. Nu este doar o senzație. Imaginează-ți ca înlocuiește un perete sau o ușa mica prin care nu ai o vedere prea mare.

Usi glisante

Ușile glisante sunt create cu scopul de a economisi spațiu și a se realiza deschideri de mari dimensiuni. Ele pot fi din Aluminiu sau PVC. Etanșeitatea ușilor glisante se face pe perii, de aceea nu sunt recomandate la exterior. Pentru exterior recomandăm instalarea de uși glisante cu barieră termică. Sistemul de uși glisante din aluminiu, șina în parte de jos se poate îngropa la nivelul gresiei sau parchetului. Se pot instala geamuri simple de 4 / 6 mm sau geamuri termopan  de 20 mm simple sau sablate cu model. Pentru sistemul din aluminiu sunt disponibile variante de la  1 la 3 căi de rulare, atât pentru profile cu barieră termica cât și pentru cele fără barieră termică.

usi glisante

usi glisante aluminiu

usi glisante

usi glisante aluminiu cu rupere termica

 

 

Usi culisante cu ridicare

Cel mai performant și cel mai sigur sistem de usi glisante sunt sistemele de uși cu ridicare. Gradul său ridicat de etanșeitate dar și dimensiunile foarte mari de realizare pun sistemul de culisare cu ridicare pe primul loc din categoria sa. Etanșeitatea  ușilor culisante cu ridicare este făcuta pe chedere ceea ce oferă  o izolare fonica foarte bună. Chiar și atunci când avem cercevele de mari dimensiuni culisarea lor se face foarte ușor.

usi glisante

usi culisante cu ridicare din aluminiu

Osciloculisante

Cel mai modern și practic sistem de deschidere t este  osciloculisanta.  Acest sistem este practic o cercevea de ușă sau fereastra cu deschidere glisanta în plan paralel cât și  deschidere oscilantă. Sintemul osciloculisant se închide pe toate cele patru laturi pe toc ceea ce asigură o etanșietate foarte bună. Cu sistemul osciloculisant se pot realiza de la mici dimensiuni până la mari dimensiuni de  deschidere. Sunt disponibile toate variantele de imitații lemn cât și alb. Suportă de la geam termopan de 24 mm pâna la geam tripan de 52 mm.

Ne plac spațiile deschise! Soluția este instalarea de usi glisante

Ne plac spațiile deschise, ne place lumina și soarele de aceea un balcon poate devine fabulos instalând un astfel de sistem. Sau poate separa o bucătărie mică de un living și astfel îți poate oferi o vedere spectaculoasă. Si de asemenea nu mai permite mirosului de mâncare sa intre în casă.  Ce ne facem cu liniștea de care avem nevoie uneori? Ușile culisante sunt sigure, pot fi mari și silențioase, de toate culorile și mărimile.  Pot fi din diferite materiale: Aluminiu sau PVC, cu șina sau fără. Evolueaza de la an la an în funcție de necesitațile sau nevoile clienților pretențioși. Depinde foarte mult de ceea ce îti dorești si ce îți permite spațiul din căminul tău.

Pâna la urmă totul se rezuma la spațiu pentru ca orice ușa culisanta ai alege, montată în sufletul casei devine superbă.

Mărimea.

Mărimea contează! Cu cât este mai mare cu atât pătrunde mai multa lumina în cameră sau spațiu si cu atât mai mult îți da senzatia de libertate. De parca ai păși direct afara indiferent de etajul la care te afli.

Majoritatea hotelurilor au optat pentru astfel de sisteme iar în combinație cu draperiile mari, lungi și grele camerele de hotel devin atât de luxoase si odihnitoare. Nu-i așa ca îti dorești să te trezești în fiecare dimineață ca la hotel? Poate si cu un mic dejun în pat? Superb, să tragi draperiile și să vezi aproape totul împrejurul locului în care te afli îndiferent de anotimp  si vreme. Ploaia poate fi atât de frumoasă admirata lo o distanță de o sticlă, zăpada se așează ca un covor, ceaiul sau sucul sau cafeaua are gustul relaxării.

De ce recomandăm usi glisante?

Recomandăm pentru că avem un portofoliu de clienți multumiți. Au ales diferit și se simt diferit. Recomandam pentru trup și suflet, pentru tineri si bătrâni. Recomandăm pentru orice zona: munte sau mare sau chiar si la marginea unui sat. Schimbă aspectul și starea de spirit.

 

 

 

 

 

 

 

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com