Usi termopan

Atunci cănd spunem usi termopan ne referim la ușile din PVC sau Aluminiu.  Alegerea ușilor termopan din PVC sau Aluminiu a devenit o prioritate pentru iubitorii  mediul înconjurător. Robustețea și designul plăcut al profilelor dar și prezența accesoriilor de calitate sunt primordiale. Împreună fac ca acest produs să ofere o garanție de invidiat. Se pot realiza  o multitudine de modele: cu diferite forme, cu  panel ornament sau sticlă sablată.  Astfel ușile termopan reușesc  să satisfacă cele mai exigente pretenții.

Ușile ne înfrumusețează casa, o completează prin culori, forma sau model. Este important sa ne ofere atât o siguranță cât si un aspect placut. Pentru mine usile au un simbol sacru pe lânga toate aspectele sale tehnice. Prin ea intră sau ies oameni, ganduri și amintiri. Mă gândesc ades la usa de la intrarea în casă ca la o bucurie. Iar  în căminul cald, suflete dragi. Protejând mediul prin alegerea ușilor termopan demonstrăm iubire. Iubirea pentru cer și pământ. Iubirea pentru oameni și vietăți.

Sunt pro termopane pentru că știu câte calități întrunesc, nu doar pentru faptul că le produc. Completează-ți inima căminului și dormi în sigurață.

Cum aleg cele mai potrivite usi termopan ?

Pentru a alege cele mai calitative usi termopan va trebui să ținem cont de urmatoarele  5 aspecte:

 

 1.  interioriorul profilelor  din PVC să conțină armătură din oțel galvanizat.
 2. balamalele să fie reglabile.
 3. sistemul de închidere cu tijă multipunct și nu broască simplă.
 4. șildul să fie unul de calitate pe 92 mm ( recomand HOPPE )
 5. partea inferioară de jos al ușilor să fie făra prag sau cel putin prag din aluminiu.
usi termopan interior

usi termopan

Prinderea ușilor termopan în perete să se v-a face cu șuruburi torx sau șuruburi cu diblu. Nu se v-a face doar cu spumă poliuretanică. Când se optează pentru o singură foaie de sticlă pe toata suprafața ușii, se recomandă sticla securizată sau duplex antiefracție.

 Uși termopan versus uși din lemn

 • profilele ușilor din termopan nu își modifică forma.
 • ușile din termopan nu au probleme cu umiditatea.
 • ușile din termopan se închid etanș  pe două rânduri de cheder.
 • profilele ușilor din termopan colorate au o garanție de peste 30 ani fară nici o întreținere asupra lor.
 • ușile termopan sunt mult mai ușoare față de cele din lemn.
 • ușile termopan respectă mediul și protejează natura.
 • ușile termopan au un cost mult mai mic față de  cele din lemn masiv.

Astazi asistăm la un dezastru ecologic făra margini. Protejarea naturii și a mediului înconjurător trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Alegerea ușilor termopan în detrimentul celor din lemn masiv poate fi alegerea potrivită. Lipsa întreținerii profilelor dar și durabilitatea lor fac ca aceste usi termopan să fie o alegere înteleaptă.

Gândește-te bine înainte să iei o decizie în vederea achiziționării ușilor. Consultă-te cu unul din specialiștii noștrii pentru a primi cele mai bune sfaturi. Astăzi când avem aceste posibilități de informare alegerea poate fi doar una perfecta.

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com