Rulouri exterioare

 

Rulouri exterioare pot fi din Aluminiu sau  PVC. Montajul lor se poate realiza atât aplicate pe tâmplărie  cât și suprapuse. Pot fi  acționate manual sau  electric. Au funcția de protejare a ferestrelor și de umbrire. Se pot realiza și pe dimensiuni foarte mari. Pot veni complete pentru ferestre cât și pentru uși cu plase de insecte tip rulou. Cele din aluminiu sunt vopsite în câmp electrostatic ceea ce le oferă o garanție îndelungată. Montajul rulourilor suprapuse se face odată cu instalarea ferestrelor

Rulouri exterioare aplicate

Caseta rulourilor exterioare aplicate este realizată din aluminiu. Poate avea formă pătrată sau ovală. Sunt vopsite în câmp electrostatic, ceea ce conferă o garantie foarte îndelungată. Motajul lor se face pe tâmplăria deja existentă. În cazul în care nu s-a lăsat spațiu pentru casetă ca în imaginea precedentă. Caseta va lua din lumina ferestrei. Rulourile aplicate pot fi manuale sau electrice acționate la buton sau telecomandă. Lamelele rulourilor sunt exclusiv din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică. Dimensiunea lor variază între 39 mm și 55 mm.

Lamelă rulouri exterioare

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile cu casetă suprapuse sunt acele rolouri care vin montate odată cu ferestrele. Ele sunt prinse cu profile speciale și suruburi de tâmplărie. Avantajul acestora fiind că nu ia din lumina ferestrei și atunci când este nevoie de intervenție în interiorul casetei. Acest lucru se poate din interiorul camerei. Caseta rulourilor aplicate este din PVC și poate fi chiar și la culoarea tâmplăriei. Acționarea lor poate fi manuală sau electric cu buton sau telecomandă. Pot fi echipate cu plase de insecte tip rulou. Lamelele sunt din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică.

rulouri exterioare suprapuse

rulouri exterioare suprapuse

Gidajele laterale sunt din aluminiu pentru toate tipurile de rulouri. Pentru o mai bună izolare acestea sunt coplete de perii. Pe lângă designul elegant ce este oferit construcției dumneavoastră. Rulourile exterioare oferă izolare termică și o siguranță sporită împotriva razelor solare.

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
13.05.2022

Dacă mă urmărești de ceva timp știi prea bine care este părerea mea despre anumite sisteme de tâmplărie. În ultimii…

05.03.2022

În acest articol vreau să răspund celor care nu știu ce pachet de sticlă să achiziționeze la ferestre: termopan sau…

08.12.2021

Astăzi asistăm la o creștere masivă a numărului de locuințe, dar mai ales la o creșterea semnificativă a traficului auto….

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009