Tamplarie pvc cu geam termopan de calitate

17.11.2019

Dacă ești în căutare de tamplarie  PVC pentru casa ta și încă nu esti decis ce să alegi. Ai cercetat pe internet și ai găsit doar informații tehnice pe care nu le pricepi. Ai întrebat multe dintre cunoștințele tale ce tamplarie din pvc îți recomandă, dar nici unul nu te-a convins. Ai auzit povești îngrozitoare despre ferestre și uși din PVC rău instalate și termene de livrare mult depășite. Atunci trebuie să știi că ai nimerit unde trebuie și te voi ajuta să faci cea mai bună investiție. O să îți explic în cel mai mic detaliu și pe înțelesul tău cum să faci cea mai bună afacere și să ai cele mai bune TERMOPANE. Pentru că îmi voi pune în slujba ta peste 26 de ani de experiență în acest domeniu.  Citește: DESPRE NOI

tamplarie pvc

Ce este un profil din pvc și de ce să alegi acest sistem de tamplarie ?

Profilele din PVC (plastic) sunt extrudate la cald și au în compoziția lor policlorula de vinil. Profilelor din PVC li se mai adaugă aditivi pe bază de calciu și zinc Ca-Zn prescurtare inscripționată pe care o ve-ți găsi și pe anumite pliante sau pe folia de protecție al profilelor. Conform normativelor Europene toate profilele din PVC folosite pentru tamplarie nu trebuie să conțină plumb. Cercetările demonstrează că sunt daunătoare sănătății.

tamplarie pvc

Calitatea profilelor din PVC reușește să facă un sistem performant de tâmplărie oferind un grad ridicat de izolare termică și fonică. Profilele din pvc pot fi de culoare alba în masă sau culoare de  imitație de lemn (procedeu realizat prin înfoliere). Înfolierea este o pelicula din folie de plastic ce se lipește cu ajutorul unor utilaje pe suprafețele vizibile ale profilelor din pvc. Cele mai uzuale imitații de culori fiind:

 • Stejar auriu.
 • Mahon.
 • Stejar închis.
 • Nuc.
 • Wenghe
 • Gri antracit.

Tamplarie pvc gri antracit.

În ultima perioadă tâplăria din pvc de culoarea gri antracit a început să fie una din culorile preferate de foarte mulți clienți. Înfolierea gri antracit este realizată atât pe profile colorate în masă gri sau maro dar și pe profile albe.

tamplarie pvc

La ce trebuie să fii atent când îți cumperi termopane din pvc .

Atunci când îți cumperi tâmplărie din PVC trebuie să ții cont de următoarele 5 aspecte:

 

 1. Dimensiunile profilelor toc și cercevea.
 2. Numărul de chedere de bătaie (ele sunt cele care fac etanșietatea ferestrei)
 3. Grosimea armăturii din interiorul profilelor.
 4. Sistemele de închidere și feroneria folosită.
 5. Sticla din care este facut geamul termopan.

tamplarie pvc

De ce să alegi tâmplărie din pvc.

 • Tamplaria din pvc poate fi soluția economică atunci când se doreste să se economisească niște bani.
 • Performanțele profilelor din pvc fac ca această tamplarie sa fie soluția ideală atunci când se dorește un grad ridicat de izolare termica și fonică.
 • Ferestrele din pvc sunt rezistente și au o întreținere ușoară.
 • Au o gamă diversificată de culori de imitație de lemn la un preț mult mai economic față de tâmplăria din aluminiu.
 • Se poate realiza cu ușurință orice tip de formă neregulată cu costuri reduse de preț.
 • Sunt profile 100% reciclabile și protejează mediul înconjurător.

Atunci când cauți tamplarie este indicat să alegi un specialist.

Consideră ca ești un sportiv, un fotbalist iar într-o zi vei afla că cariera ta este limitată din cauza unei probleme la genunchi. Vei fi pus în situația de a merge la medic. Pe care dintre cei 5 medici i-ai alege?

 1. Medic generalist.
 2. Ortopedic.
 3. Chirurg.
 4. Chirurg specializat în operații la genunchi.
 5. Chirurg specializat în operații la genunchi care a operat o mulțime de fotbaliști celebri.

Dacă ar trebui să alegi un profesionist de care depinde cu adevărat viitorul carierei tale, la care ai merge?

Îți spun eu: Chirurgul specializat în operații la genunchi care a operat o mulțime de fotbaliști. Și știi de ce se întâmplă asta? Pentru că pur și simplu fără să îți dai seama acest chirurg se află în vârful alegerii pe care o vei face. Alegerea unui specialist este foarte importantă pentru că de această decizie depinde responsabilitatea pe care ti-o asumi.

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA TINE.

Faceți clik pe butonul de mai jos și ve-ți fi contactat de propria mea persoană pentru a obtine cea mai bună ofertă.

tamplarie pvc

Tamplarie PVC ieftina.

Plătește prețul corect și beneficiază de un produs și de servicii de calitate. Este foarte important să știi pe ce vei plătii banii, să fii informat de cel care îți oferă acest produs până la cel mai mic detaliu. Îți recomand să citești articolul TERMOPANE IEFTINE. sau articolul Top 10 diferente între termopane scumpe și termopane ieftine.Vei gasi informații utile ce te vor ajuta cu siguranță să faci cea mai bună investiție.

Pret tamplarie pvc

Soluția economică pe care o propunem pentru dumneavoastră este CASA PLUS 70. O fereastra de calitate adaptată nevoilor oricăriu client chiar și din punct de vedere financiar. Testată pe mii de unități, fereastra CASA PLUS 70 a răspuns cu brio tuturor anotimpurilor și climei țării noastre. Nu vorbesc doar despre beneficii economice, ci linistea sufletească de a ști ca ai cea mai bună soluție pentru tine.

tamplarie pvc

Acum te întrebi care este oferta mea pentru tine.

Dacă ați ajuns să citiți până aici, ve-ți fi nerăbdător să cunoașteți oferta uimitoare la care m-am gândit pentru dumneavoastră. Dar înainte de a vă spune de ce reducere ve-ti beneficia vreau sa vă vorbesc despre cadourile pe care le am pentru voi: 

 1. Pentru toate ferestrele termopan ve-ți beneficia de actionare greșită și microventilație.
 2. Profil solbanc.
 3. Plase de insecte batante GRATUITE chiar și la comenzi ce depăsesc  100 lei.
 4. Glafuri din pvc la interior și aluminiu la exterior la prețul nostru de achiziție fără a plăti adaos pentru montajul lor.(nu doar vorbe ci fapte)
 5. Garanție prelungită pentru încă 3 ani, total 5 ani garanție la toate produsele noastre.

Pentru a beneficia de toate aceste 5 puncte de mai sus trebuie să scrieți în cererea dumneavoastră de ofertă : Tamplarie pvc.

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA TINE.

Faceți clik pe butonul de mai jos și veți fi contactat de propria mea persoană pentru a obține cea mai bună ofertă.

tamplarie pvc

De ce Banu Alumin ?

Banu Alumin înseamnă pentru mine” a face mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informați  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu „suficient de bun”, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți.

Succesul nu presupune livrarea unui produs, succesul presupune să rezolvi problema clientului.

tamplarie pvc

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA TINE.

Faceți clik pe butonul de mai jos și veți fi contactat de propria mea persoană pentru a obține cea mai bună ofertă.

tamplarie pvc

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com