Tamplarie aluminiu Constanta – Pentru cei care vor mai mult!

24.08.2021

Tamplarie din aluminiu cu si fara bariera termica Constanta

Ești în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu în Constanta și nu te-a convins nimic? Ai ajuns unde trebuie. Eu te voi ajuta să faci cea mai bună alegere. Știu cât de dificil este să alegi cea mai bună tamplarie pentru o casă! Aluminiu sau pvc?  În cei peste 25 de ani de când produc și montez tamplarie din aluminiu am reușit să acumulez foarte multă experiență.  Am întâlnit atât de multe situații încât pot spune că în acest domeniu nimic nu mă mai surprinde.  Fiecare proiect nou este pentru mine o nouă provocare în care îmi pun toată priceperea, experiența, suflet și inimă.

Multă lume nu înțelege că tamplaria nu este doar un simplu geam sau o simplă ușă. Indiferent de care sistem de tamplarie vei alege ca este din aluminiu sau pvc, trebuie să fie o investiție și să-ți întoarcă banii înapoi. Vreau să-ți explic în cel mai mic detaliu și să înțelegi pentru ce sistem de tamplarie îți recomand să alegi. Mulți cunosc avantajele unui sistem de tamplarie din aluminiu și nu le pot compara cu cele din pvc. Dacă ai mai citit câteva articole scrise de mine, știi deja că eu sunt printre cei care critică foarte mult tamplaria din pvc. De ce? Pentru că este de slabă calitate. Timpul mi-a demonstrat acest lucru de foarte multe ori.

tamplarie aluminiu constanta

Tamplarie din aluminiu Supreme S 77 este ideală pentru zona Constanta

Alegerea unei ferestre trebuie să îndeplinească următoarele criterii: izolare, rezistență și siguranță – toate acestea le găsești în sistemul Supreme S 77.  Aluminiu înseamnă în primul rând respectarea și protejarea mediului înconjurător deoarece este un material 100% reciclabil. Aluminiul nu se umflă, nu se deformează și nu își schimbă forma sa inițială zeci de ani de zile. Profilele Supreme S77 sunt de neegalat ca design, rezistență, permeabilitate, izolare termică și fonică. Caracteristicile tehnice ale acestui profil sunt demn de invidiat:

 • Coeficient de transfer termic redus de până la 0.85 W/mp K.
 • Sisteme certificate de Passive House Institute (poate fi folosit pentru case pasive)
 • Dimensiuni minimaliste, de doar 93 mm, ale nodului de tâmplărie.
 • Sunt vopsite în câmp electrostatic oferind posibilitate de a alege orice nuanță RAL sau imitație de lemn.
 • Sunt ușor de întreținut.
 • Au o rezistență ridicată, ceea ce permite echiparea cu geamuri  termopan de la 24 mm până la tripan de 72 mm.
 • Etanșeitate deosebită realizată pe 3 rânduri de garnituri EPDM foarte rezistente la îmbătrânire
 • Au o durată de viață îndelungată.
 • Tamplaria din aluminiu este foarte rezistentă la factorii atmosferici. În regiunea Dobrogeană, în deosebi zona Constanta, au fost înregistrate diferențe mari de temperatură.
 • Frumusețea tâmplăriei din aluminiu constă și în dimensiunile reduse ale profilelor care permit să pătrundă în casă mai multă lumină.

tamplarie aluminiu constanta

Caracteristici tehnice Alumil Supreme S77:

 • Adâncime toc 77 mm.
 • Grosimea geamului de până la 72 mm.
 • 3 rânduri de garnituri EPDM.
 • Permeabilitate la  aer –  Clasa 4.
 • Rezistență la încărcarea din vânt –  C5/B5.
 • Etașietatea la apă – Clasa E 1350.
 • Izolare fonică – 42 dB.
 • Coeficient de transfer termic – EN ISO 10077-2  Uw = 0.85 up to 1.4 W/mp K.
 • Rezistență antiefracție – RC 3.
 • Forme exterioare – Drept sau Rotunjit.
 • Inserții în interiorul profilelor Kooltherm.
 • Poliamida de 40 mm.

Tipuri de deschideri – unde recomandăm să fie instalate

Tamplaria din aluminiu reușește să acopere orice nevoie. Este cel mai complet sistem. Poate acoperi orice necesitate. De la simpla fereastra cu sau fără barieră termică pănă la pereți cortină de mari dimensiuni. Aluminiu este materialul cel frumos, cel mai rezistent dar – pentru cei care nu se pricep – și cel mai greu de prelucrat. Tehnicile de prelucrare a tamplariei din aluminiu diferă semnificativ față de cele din PVC. Multe dintre sisteme sunt total diferite. Vezi următorele link-uri:

Dacă ai nevoie de sfatul unui specialist apelează cu încredere la noi. Suntem specializați în prelucrarea tâmplăriei din aluminiu, în deosebi sistemul Supreme S 77. Fiecare proiect are particularitățile lui iar tu, ca beneficiar, ai nevoie de cea mai bună soluție pentru investiția pe care intenționezi să o faci. Dacă esti în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu în Constanta, contactează-ne și te vom ajuta să înțelegi avantajele suplimentare ale sistemului Supreme S 77.

Vă recomandăm să instalați uși din aluminiu la exterior

Calitățile ușilor noastre din aluminiu nu pot fi puse la îndoială atunci când cineva dorește maximul de calitate și de siguranță. Profilele cu barieră termică sunt cele mai eficiente și mai performante pentru realizarea de uși de exterior. Când spunem uși din aluminiu atingem maximul de calitate comparativ cu ușile din pvc, uși care pot avea mari probleme dacă bate soarele direct în ele.

Aluminiu este un material foarte rezistent și permite realizarea de foarte multe tipologii de uși. De la uși cu deschideri de dimensiuni foarte mari până la uși normale pentru interior. Noi vă putem realiza în propriul atelier de tâmplărie orice tip de ușă din aluminiu, adaptată nevoilor dumneavoastră.

 • Uși batante pentru exterior și interior.
 • Uși culisante normale, în plan paralel sau lift glisant.
 • Uși armonice.
 • Uși rotative.
 • Uși glisante automate.

O tâmplărie din aluminiu de calitate are nevoie de sticlă termopan performantă.

Eu nu sunt din Constanța dar de fiecare dată când merg vara la mare, pe timpul zilei, eram nevoit să trag rulourile în camera de hotel sau apartament și să stau pe întuneric. Cred că și vouă vi s-a întâmplat la fel. Eu iubesc lumina și sunt adeptul spațiilor vitrate de mari dimensiuni. Ca și specialist în ceea ce fac îmi dau seama imediat că sticla pe care au instalat-o la ferestre este de  slabă calitate .

Oamenii, dacă îi lași să aleagă singuri, aleg într-un mod stupid. Cei mai mari responsabili sunt acei neisprăviți care le propun cea mai ieftină variantă. Acești vânzători propun cea mai ieftină varianta ca să poată contracta lucrarea cu ușurință iar bietul client se bucură crezând că a făcut o mare afacere. În realitate, el a făcut cea mai proastă investiție. Ok. Dacă nu te pricepi CERE SFATUL UNUI SPECIALIST înainte să investești banii într-un imobil. Indiferent că este o casă particulară, un birou, o pensiune sau un hotel. Cei care îti vor deveni clienți vor fi mulțumiți și te vor recomanda cu drag la alții.

Alege înțelept!

O tâmplărie din aluminiu are nevoie de un geam performant. De ce? Pentru că cea mai mare pierdere sau aport de temperatură se realizează pe la geamuri. Cel mai mare consum de energie este datorat răcirii locuinței în timpul călduros, mai ales într-o zona aflată la malul mării. O tamplarie din aluminiu în zona Constanta are nevoie de un geam foarte performat. Mai ales pentru imobilele HoReCa.

Vă reamintesc faptul că sezonul turistic de pe litoralul românesc este de doar câteva luni pe an. Luni foarte călduroase. Dorința turiștilor de a beneficia de un confort ridicat imediat ce revin în cameră îi determină, de exemplu, să pornească instalațiile de aer condiționat fapt care duce inevitabil la creșterea cheltuielilor de întreținere. Care sunt cele mai căutate camere? Cele cu vedere către mare – cele mai expuse soarelui. O tâmplărie de aluminiu cu un geam performant le oferă turiștilor confortul dorit și dvs un profit mai mare.

Alege geamul termopan potrivit!

Atunci când se dorește o izolare termică si fonică sporită geamul tripan este cea mai bună soluție. Este format din trei rânduri de sticlă despărțite de baghete distanțier din aluminiu sau baghete Warm Edge .

De foarte multe ori am fost întrebat dacă există riscul ca ferestrele și ușile sa se lase de la greutate geamului triplan. Acest risc există doar dacă instalarea ferestrelor nu este efectuată corespunzător. Atunci când instalăm o tâmplărie cu geamuri tripan acordăm o mare atenție calării sticlei, cât și echipării ferestrelor cu armături corespunzătoare și balamale care suportă greutăți mai mari.

Doriți un plus valoare termopanelor din pvc sau aluminiu? Sticla tripan este indispensabilă.

Care sunt tipurile de combinație de sticlă tripan recomandate

 • 4anotimpuri – float – Low.e
 • Float – Float – Low.e
 • 4 anotimpuri – Float -Float
 • 3.3.1 / 4anotimpuri – Float – 6mm low.e (această configurație de sticlă o folosim  atunci când avem suprafețe mari de sticlă) – * 3.3.1 geam antiefracție.

Tamplarie din aluminiu, marca Banu Alumin, este ACUM și în Constanta.

Banu Alumin este o companie specializată în fabricarea și montarea sistemelor de tâmplărie din aluminiu cu și fără barieră termică, în special pentru zona rezidențială. Față de concurenții noștri care fac de toate pentru toți, noi ne-am specializat exclusiv pe tâmplăria din aluminiu “HIGH ISOLATION”. Datorită calității ridicate ale profilelor din aluminiu  „H I”, acestea răspund exigențelor ridicate, precum sunt și cele din Constanța. Experiența și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de tâmplărie. Obiectivul nostru este ca tâmplăria dumneavoastră să fie o investiție sigură pentru viitor. Pentru noi, fiecare proiect este o rensponsabilitate pe care ne-o asumăm.

  Marele nostru secret constă în  montajul pe care îl facem tâmplăriei, dar mai ales materialele folosite.

Fă mai mult cu mai puțin

Succesul nu presupune livrarea unui produs, succesul presupune să rezolvi problema clientului. Majoritatea dintre noi, antreprenorii, în loc să fim îndrăgostiți de clienții noștri suntem îndrăgostiți de afacerea noastră, de produsele noastre sau serviciile prestate. Ce dai din inimă rămâne în inima altora. Când analizați ofertele pentru tâmplărie, fiți atenți dacă vi s-a spus tot adevărul sau cel puțin vi s-au prezentat toate opțiunile și toate informațiile despre ce înseamnă o tamplarie din aluminiu. Eu vă îndemn să citiți toate articolele postate pe blog, articole scrise din inimă și pe înțelesul d-voastră.

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com