Termopane Cluj – Tamplarie PVC de calitate

Dacă ești în căutarea unor termopane în Cluj și sigur îți dorești o tamplarie din PVC de calitate. Ai alergat prin toate showroom-urile căutând informații pentru a face cea mai bună investiție. Te-ai interesat la prieteni și prin cunoștințe să îți recomande un specialist în domeniu. Dar nimeni nu te-a convins, așa că ai pus mâna și ai făcut singur căutări pe internet. Sunt convins că ai găsit o mulțime de informații, unele utile, altele atât de tehnice de nici nu le înțelegi. Ai găsit firme care se laudă cu investiții de milioane de Euro și toate sunt Nr 1. Așa că stai liniștit ai nimerit unde trebuie. Pentru că am să te ajut să înțelegi nu doar care este cea mai bună soluție pentru tine. Dar cel mai important, cum să faci această  investiție așa cum trebuie. Iar singur vei decide dacă încredințezi lucrarea ta unui Specialist.

Am să te conduc pas cu pas să înțelegi, prin cuvintele unui om simplu, care nu a avut trebă cu acest domeniu „TERMOPANE”. Și am să îți spun informații utile  pe care colegii mei nu știu de ce  dar nu prea le spun.

Cinci puncte importante pentru a avea cele mai bune Termopane în Cluj.

 1. Care este profilul potrivit pentru a avea cele mai bune termopane.
 2. Care este sticla potrivită, pentru locul unde este amplasată locuința ta.
 3. Ce sistem de feronerie ai nevoie pentru siguranța familiei și a casei tale.
 4. Cum vom instala tâmplăria, ca să nu avem probleme. Aici sunt multe de discutat și găsim cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți dintre marii producători. 🤷‍♂️ Din păcate utilajele de sute de mii de euro, încă nu au reușit să instaleze ferestre termopan. Aici avem nevoie de un specialist care s-a confruntat ani de zile cu fel de fel de situații „pe câmpul de luptă” și nu din birou.
 5. Care este fereastra termopan adaptată bugetului tău, ținând cont de toate punctele de mai sus.

Știm cu toții cât este de importantăAlegerea unui specialist.

Îmi aduc aminte o întâmplare care m-a înfuriat foarte tare, eram tânăr și neexperimentat. Cu mari sacrificii îmi strânsesem bani să îmi pot îndeplini un vis pe care fiecare dintre noi l-a avut în tinerețe . Să îmi cumpăr o mașină de marcă străină care în  anii „94-95” nu era la îndemâna oricui. Eram atât de măndru de ea. Într-o bună zi însă s-a defectat ca orice lucru pe care îl uzezi. Am mers la un service încercând să rezolv problema pe care o aveam la masină. Sar peste abtitudinile noastre tipic românești de a primi invitația mecanicului la el acasă la garaj pemtru o reparație mai ieftină. Dar nu am înțeles ceva! Dacă acolo nu a putut rezolva problema, cum reușea pe „blat” la el acasă să o repare? Ce să spun! M-au pus de am schimbat câteva piese, pe care le-am plătit degeaba pentru că mașina tot nu mergea.

Căutând printre prieteni cineva mi-a recomandat un băiat care muncise în germania ca și mecanic. În 1995 nu aveam internet, abia apăruse telefoanele mobile Ericsson care aveau aproape la un kg. Plin de nervi și cu bani cheltuiți am plecat la București direct la Service. Acolo i-am explicat domnului care m-a luat în primire simptomele pe care le aveam la mașină și că am schimbat câțiva senzori. Acesta cu un  zâmbet în colțul gurii, a chemat un băiat. I-a spus ce sa facă, mi-a încasat banii „cei drept cam piperat” și într-o oră jumatate eram deja în drum spre casă. De atunci pot spune că mi-a fost drept lecție, dar am învățat că niciodată nu trebuie să fac lucruri la care nu mă pricep și să mă adresez când am nevoie doar unui „SPECIALIST”.

Ai înțeles ? Bine.

1.Care este profilul potrivit pentru a avea cele mai bune termopane în Cluj

Ce este un profil din pvc și de ce să alegi acest sistem de tamplarie ?

Profilele din PVC (plastic) sunt extrudate la cald și au în compoziția lor policlorula de vinil. Profilelor din PVC li se mai adaugă aditivi pe bază de calciu și zinc Ca-Zn prescurtare inscripționată pe care o ve-ți găsi și pe anumite pliante sau pe folia de protecție a profilelor. Conform normativelor Europene toate profilele din PVC folosite pentru tamplarie nu trebuie să conțină plumb. Cercetările demonstrează că profilele care conțin plumb  sunt foarte daunătoare sănătății.

termopane cluj

Piața de termopane în Cluj este plină de foarte multe mărci de profile, atât din PVC cât și din aluminiu. Atunci când a-ți decis să vă achiziționați termopane din pvc trebuie să țineți cont de următoarele aspecte.

 • Grosimea pereților exteriori al  profilelor.
 • Lățimea (adâncimea) profilelor.
 • Câte chedere are tocul.
 • Care este grosimea armăturii din interiorul profilelor.
 • Denumirea producătorului. 

Grosimea peretilor exterior al profilului poate varia întrte 2.5 mm și 3 mm. De aici rezultă și clasa în care este încadrat profilul respectiv:

 • 2.5 mm-2.7 mm sunt profile clasa B
 •  și cele de minim 3 mm sunt profile clasa A. Află mai multe…

2.Alegerea gemului termopan.

Alegerea tâmplăriei este un lucru foarte important pentru confortul și  siguranța casei dumneavoastră. Sticla fiind piesa cea mai  importantă. De aceea recomandăm clienților noștrii cele mai bune soluții în funcție de nevoile acestora. Deseori mi-a fost dat să văd oameni care au ales termopane exclusiv după preț. Calitățile fiecărui tip de sticlă este foarte diferită de aceea nu orice tip de sticlă este potrivită locuinței tale. Termopanele tale pot avea nevoie de sticlă Low.E și nu de 4 Anotimpuri, sau invers. Fiecare tip de sticlă are proprietațile ei și va fi necesar obligatoriu să fie instalată corespunzător, pentru a beneficia maxim de calitățile fiecărui tip de geam. De aceea în funcție de amplasarea casei tale și de regiune, trebuie ca specialistul  să îți propună exact ceea de ce ai nevoie.

Întreabă prietenii, rudele, cunoștintlele tale dacă au fost consiliați exact de sticla care se adapteaza nevoilor lor. La noi toți propun low.e sau 4.S (anotimpuri), dacă se poate chiar și ambele ca doar clientul plătește. Si dacă toti dau 4 anotimpuri că e mai scumpă de ce sa nu dau si eu.

Lucru tipic românesc făcut în regim de turmă. Repet, sticla este foarte importanta și ficare tip de geam are proprietățile lui. Drept urmare fiecare geam este făcut pentru a servi anumitei nevoi.

Ai înțeles? Bine

3.Ce sistem de feronerie ai nevoie pentru termopanele tale.

Știați că un termopan ieftin nu este atât de sigur din punct de vedere al efracției? Dacă nu știți când se vănd 80% dintre sistemele antiefracție la uși, ferestre și sistemele de alarmă pentru casă. Vă spun imediat….. După ce hoții ți-au spart casa. Iar celălalte 15% după ce i-au spart casa vecinului tău.

termopane cluj

Știai încă de dinainte,din ziare și de la televizor că orașul nu mai este atât de  sigur dar ai preferat să ignori și să îți ții banii în buzunar. Iar ca atare ai permis nenorociților să intre în casa ta, să facă ce vor, să îți fure și să rănească pe oricine le iese în cale. Poate ai fost norocos și nu au intrat când cineva era acasă. Dar dacă erau copii tăi sau părinții care sunt în vârstă poate și bolnavi? Ce repercursiuni psihologice putea suferi familia ta? Te-ai gândit măcar vreodată la asta? Te-au sfătuit acei vânzători la care ai făcut zecile de oferte căutând cel mai mic preț, în  acestă problemă? Aceasta este parțial vina ta pentru că ai decis să iei un termopan ieftin și să te lași păcălit de un nespecialist care a dorit doar să îți ia banii.🤦‍♂️.

4.Motajul fără compromisuri.

Dacă cineva mă întreabă care este procentajul între fabricarea unei ferestre și instalarea ei, raspunsul meu este urmatorul. Pentru fabricarea ferestrei  25% constă în operațiunea de prelucrare în atelier și 75% partea de instalare. Astazi majoritatea fabricilor sunt tehnologizate iar mâna omului este mai rar întâlnită în procesul tehnologic. Buna funcționare a tâmplăriei este dată de cel care face instalarea lor. Recunosc că mulții dintre colegii mei care și astazi încă mai practică. „Hai să luăm tot, că după aia vedem noi cum o scoatem la capăt”. „Hai să vedem care are prețul cel mai mic, noi să dăm mai ieftin”. Dacă „Ei” taie din calitate noi de ce nu am putea. Lucruri tipic românesc în a te uita în ograda vecinului.

NU. Așa ceva la BanuAlumin NU se va întâmpla. Mai bine mai puțin, dar clienți mai fericiți, mai mulțumiți și lucrari mai bine făcute. Pentru că atunci când esti axat doar pe ceea ce știi cel mai bine, este foarte greu să dai greș. Află mai multe…

5. Tu alegi dacă vrei să ai cele mai bune termopane în Cluj

BINE  CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ COMAND TERMOPANELE MELE LA UN SPECIALIST CA TINE.

termopane brasov

Apasă AICI

    Care sunt sistemele de tamplarie pvc propuse de BanuAlumin.

                            TERMOPANE  PVC Cluj

CasaPlus 70

termopane cluj

 – Fereastra CasaPlus 70, creată pentru a răspunde tuturor provocărilor și exigenților  venite din partea celor mai  delicați clienți. Testate pe sute de unități  acest sistem a reușit cu brio să facă față tuturor anotimpurilor specifice țării noastre. Nu doar vara când temperaturile ridicate dau mari probleme profilelor colorate din PVC. Dar mai ales iarna când temperaturile sunt foarte joase și reducerea pierderii de căldură este foarte importantă.Află mai multe…

CasaTerm 85

termopane cluj

Fereastra CasaTerm 85  fost creat să satisfacă cele mai exigente dorințe estetice. Adâncimea sa de 85 de mm  și robustețea profilului cu șase camere  de aer reușeșc să țină un pachet de sticlă de mari dimensiuni. Profilul din PVC al ferestrei CasaTerm 85 este prevăzut cu trei rânduri de garnitura, adăugând un plus valoare izolației termice și fonice.Află mai multe…

CasaLux 92

termopane cluj

 – Ferestra CasaLux 92 pentru cele mai pretențioase dorințe, sunt  cele mai performante și cele mai complete sisteme de fereastre din PVC. CasaLux 92 combină tehnologia de ultimă oră cu designul modern și funcțional pentru a crea o nouă generație de ferestre de primă clasă. Asigură o protecție termică excelentă și o eficiență energetică optimă.  Află mai multe…

               Usi termopan

Alegerea ușilor termopan din PVC a devenit o prioritate pentru iubitorii  mediul înconjurător. Robustețea și designul plăcut al profilelor dar și prezența accesoriilor de calitate sunt primordiale. Împreună fac ca acest produs să ofere o garanție de invidiat. Pentru a găsi cele mai economice uși și termopane în Cluj citește mai departe. Află mai multe…

      Sisteme de umbrire BanuAlumin

termopane brasov

Sistemul de obloane din aluminiu este cel mai frumos și cel mai sigur sistem de umbrire din categoria sa. Este sistemul  ce oferă personalitate casei dumndeavoastră. Gama sa diversificată de culori atât RAL cât și imitație lemn oferă alegerea potrivită. Îmbină orice potrivire de culoare atât cu fațada casei cât și cu, culoarea tâmplăriei deja instalată . Obloanele din aluminiu pot fi cu lamele fixe sau lamele mobile. Se pot instala la ferestre, la ușile de balcon, uși de la  intrare și chiar la părtile fixe ale tâmplăriei. Rezistența și robustețea aluminiului fac ca obloanele din aluminiu să beneficieze de o garanție îndelungată de timp. Află mai multe…

        Plase insecte Buzau.

termopane cluj

Alege sistemul de protecție împotriva insectelor care se potrivește cel mai bine locuinței taleAflă mai multe…

SERVICII Termopane Cluj

Reparații Termopane Cluj și întreținere lor gratuită

Pentru a face anumite reparatii la termopane și întreținerea lor nu necesită mare „inginerie”. Este simplu atunci când ai un imbus, o șurubelniță, voință și vrei să economisești bani. Anumite reglaje și reparații le poți face chiar tu. Presupun că poate câțiva colegi se vor supăra pe mine. Dar am să încerc să vă explic câteva detalii să poți face chiar tu singur aceste mici reparații. Este drept că unele reparații le poti face tu fără probleme altele necesită intervenția unui SPECIALIST. Află mai multe…

Garanție

Știu cât de important este confortul fiecărui om care plătește orice lucru. Pentru că fiecare vrea să dea un ban după care să stea liniștit fără bătăi de cap. Să beneficieze de calitățile și promisiunile ce i-au fost făcute la început,  ba chiar și mult timp după ce a făcut achiziția. Dacă aș spune că sunt perfect și că niciodată nu am greșit și că tot ce am făcut în viața mea a fost doar impecabil aș fi un aberant. Ca orice om am greșit și sunt convins că toate greșelile mele mi-au fost drept lecții.Este important să greșim mai puțin sau chiar deloc Dar cel mai important lucru este ca atunci când un om te cheamă și îți cere ajutorul, fii om și ajută-l. Idiferent de garanție, când un om are nevoie să îi rezolvi o problemă, mai ales unul care ti-a fost client. FĂ-O și punct. 

De ce termopane în Cluj de la BanuAlumin.

BanuAlumin înseamnă pentru mine ”a face mai mult cu mai puțin”. Dacă suntem mai informali  în ceea ce privește interacțiunile dintre noi și în ceea ce privește operațiunile de afaceri vom fi mai concentrați și mai serioși. Cred în munca asiduă și în efortul suplimentar pentru a face ca lucrurile sa se întâmple așa cum trebuie. Ne dăm seama că este mereu loc pentru îmbunătățiri în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că a învăța și a progresa nu este niciodată suficient. 

Pentru a fi mereu înaintea concurenței, trebuie să respectăm cuvântul dat și să îmbunătățim constant operațiunile noastre tinzând să fim mai eficienți. Am folosit greșelile noastre ca lecții valoroase. Nu trebuie să uităm niciodată caracterul imperios al îmbunătățirilor. Nu trebuie niciodată să ne mulțumim cu suficient de bun”, pentru că obiectivul nostru nu este să fim o companie mare ci să devenim cea mai bună companie în ceea ce privește serviciul pentru clienți. 

DA CLAUDIU M-AI  CONVINS, VREAU  SĂ  MĂ AJUȚI, PENTRU CĂ VREAU SFATUL  ȘI AJUTORUL UNUI  SPECIALIST.

APASĂ AICI

 

De la profesioniști pentru profesioniști.
Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com