Termopane 2021 Pregătiți pentru un nou început

19.02.2021

Restricțiile impuse de guvern  în anul 2020 au dus la blocarea multor afaceri, inclusiv la pierderea multor locuri de muncă. Oamenii au avut mai mult timp să navigheze pe internet și au descoperit informații valoroase. Au început să se informeze pentru a fi siguri pentru ce plătesc. Consecințele teribilului Coronavirus a reușit să aducă în genunchi economia întregii planete. În plus și România a fost una dintre națiunile afectate. Conform unui sondaj, activitățile comerciale  precum baruri și restaurante, au pierdut 70% đin încasări în prima săptămână de la redeschidere. Multe societăți au migrat către partea de OnLine. Iar unele dintre ele au incercat pe această cale să aducă mai multă valoare clientului. În ciuda numeroaselor restricții impuse de stat multe activități comerciale au crezut că își pot readuce activitatea  să lucreze așa cum a lucrat întotdeauna. De aceea și piața de  termopane în anul 2021 va fi una care va suporta schimbări.

Termopane 2021

Care sunt cele mai recomandate termopane în anul 2021, aluminiu sau pvc?

Știm că fiecare persoana are o viziune diferită asupra confortului. Iar misiunea noastră este aceea de a răspunde oricărei provocări venite din parte clienților noștri. Astfel, lucrăm în permanență la îmbunătațirea serviciilor și materialelor pe care le furnizam. Una dintre preocupările noastre principale fiind crearea unui cămin în care fiecare om să se poată bucura de un mediu confortabil și sănătos. Toate termopanele par a fi la fel dar nu este adevărat. Iar cei care vând spun că produsul lor este cel mai bun. Ești foarte ocupat și nu ai timp să mergi prin toate magazinele să întrebi și să vezi diferențele dintre termopane. Ti-ai întrebat prietenii si ai căutat pe internet dar nimic nu te-a convins. De aceea vreau sa te ajut și să îți ofer prin articolele mele informații valoroase pentru tine.

Cele mai dese întrebări care mi-au fost puse pe tot parcursul anului 2020 au fost:

Multă lume mi-a scris pe e-mail că au întâmpinat dea lungul timpului o mulțime de probleme la tâmplăria pe care o au. Le-am răspuns și am încercat să explic detaliat și pe înțelesul unui om care nu are legătură cu acest domeniu. Am scris articole pe blogul meu și am postat pe rețele sociale  informații valoroase.

Trebuie să știi că tâmplăria pentru casa ta este o investiție, iar alegerea lor este o mare responsabilitate pentru tine și familia ta. Alegerea unui sistem de tâmplărie de slabă calitate poate creea mari probleme în timp. De aceea înainte de a face aceasta investiție vreau să te informezi și să fii sigur pentru ce o să plătești. Una dintre cea mai mare greșeală este alegerea unui furnizor care nu se gândește la nimic altceva decât profit.

Care  este sistemul de termopane pe care îl recomand ?

Dragă cititorule, îmi este foarte ușor să îți răspund la aceasta întrebare. Care este sistemul de termopane în anul 2021 pe care ți-l recomand?  Făra nici cea mai mică reținere recomand ALUMINIU si seriile de profile High Isolation gen Alumil Supreme S77 . Aluminiu este net superior oricărui alt sistem de termopane iar în anul 2021 aluminiu va fi cu siguranță  în preferințele oamenilor. După 25 de ani de experiență în acest domeniu pot spune cu mâna pe inimă că sistemul de tâmplărie din aluminiiu este cel mai bun. Chiar dacă mulți colegi mă vor contrazice, eu vă las pe voi, cei care a-ți lucrat cu acest sistem din pvc să oferiti un verdict.

Timpul este mai important decât banii iar sănatatea este mai importantă decât toții banii din lume.

Am atâția oameni ca și tine care nu știau ce să aleagă și pe care i-am ajutat. La început poate au fost mai sceptici și nu m-au crezut, dar când le-am comparat cele două sisteme au înțeles singuri ce li se potrivește cel mai bine. Au avut încredere în mine iar acum sunt mulțumiți si mă recomandă cu drag. Poate că tu nu vrei să cumperi varianta cea mai ieftină și ești aici să te informezi pentru ceea ce vrei să plătești.

Termopane 2021

Termopane 2021, un nou început

Lumea este într-o continuă mișcare și cât de mult și-ar fi dorit să o oprească cu fel de fel de crize mondiale, pandemii și alte inventii si piedici, nu vor reuși. În anul 1993 când am început să lucrez in domeniul de tâmplărie, aluminiu era ca și acum, un produs exclusivist. La început în țara noastră au fost folosite profile de slabă calitate iar mulți au fost dezamăgiți de calitatea lor. Începeau să apara mici producători de tâmplărie iar majoritatea nu aveau experiența necesară. Au fost făcute lucrări cu fel de fel de materiale de slabă calitate iar bieții oameni creduli acceptau orice. Zece ani mai târziu când profilele din pvc au inceput să ia amploare piața s-a schimbat radical.

 2021 Termopane din aluminiu sau pvc alegi ?

Profilele din pvc au revoluționat piața tâmplăriei aducând un preț foarte mic comparativ cu aluminiu. Un alt mare avantaj pe care acesta îl avea era gradul ridicat de izolare, mult mai bun decât aluminiu. Este adevărat, chiar și astăzi sistemul din pvc izolează mult mai bine decât un aluminiu de slabă calitate. Dar mai este adevărat că și durata lui de viață este mult mai mică, acest fapt fiind demonstrat in timp. Astazi profilele din aluminiu beneficiază de o îmbunătățire majoră atingând performanțe de izolare ca și tâmplăria din pvc. De aceea în ultima perioadă văd pe aluminiu o cerere mult mai mare. Acest lucru este pentru că oamenii au înțeles calitatea tâmplăriei din aluminiu versus pvc iar mulți preferă să faca un mic efort, dar să beneficieze de un lucru bun și rezistent în timp.

Singurul lucru pe care îl poți face unor termopane din aluminiu, este să le ștergi de praf.

O lucrare din aluminiu făcută cu simț de răspundere și folosind materiale de calitate este indistructibilă. Timpul mi-a demonstrat că, calitatea  tâmplăriei din aluminu este incomparabilă cu oricare alt sistem. Sistemul de ferestre CasaPasivă Al este maximul de calitate în ceea ce înseamnă tâmplăria din aluminiu și poate satisface orice sezon. De la iernile geroase până la verile toride calitatea acestor profile a demonstrat că sunt alegerea perfectă pentru cei care vor mai mult. De aceea recomandarea mea în ceea ce priveste alegerea de termopane pentru 2021 va fi Aluminiu. Nu vreau să te conving, doar caută și informează-te si o sa descoperi singur care sunt cele mai bune sisteme de tâmplărie. Și nu încerca să îmi spui:  Da, Claudiu dar cât costă? Răspunsul meu la această întrebare va fi Alege ce vrei tu dar nu uita proverbul „Lucrul ieftin costă scump „așa că te voi lăsa pe tine să cauți răspuns și să decizi.

Puterea de a spune „NU” și de a vinde și mai mult. Dar și a face clienții mai fericiți.

Atunci când suntem în fața unui client în mod normal orice vânzător încearcă prin orice modalitate să îl convingă ca să îi vândă produsul. Cine face această meserie de vânzător este întodeauna în căutarea unor tehnici prin care să convingă clientul cât mai ușor.

La Banu Alumin propunerea de termopane in 2021 ca și în anii precedenți o abordăm altfel. Pentru că obligația noastră este de a ajuta clientul pentru a obține produsul care i se potrivește cel mai bine. De foarte multe ori m-am confruntat cu situația opusă de a nu primi un “NU”din partea unui client, ci eu am fost nevoit sa spun “NU” cerințelor lui.

Poate ți se pare ciudat insa cum îți spuneam la început, mulți vanzatori au o viziune și o abordare greșită față de client. Un adevărat profesionist nu este un manipulator ci un consultant care propune clientului cea mai bună soluție pentru nevoile lui. Sau cel puțin așa ar trebui să fie în fiecare sector comercial.

De ce un profesionist  are obligația de a spune NU unui client?

NU” Este un pas fundamental, dar foarte delicat, pe care mulți antreprenori și vânzători îl subestimează. Pentru ca punctul principal de pornire este de a înțelege nevoia clientului. De foarte multe ori m-i s-a întâmplat să am în față clienți care nu știu exact care este produsul potrivit investiției lor.( pentru că nu cunosc produsele, pentru că au fost îndrumați sau sfătuiți intr-un anumit fel)

Priceperea mea ca un profesionist de succes este să înțeleg de ce ai nevoie și ce ți se potrivește cel mai bine. Uneori mi se întâmplă să spun „NU” cerintelor clienților. „NU” intr-o manieră corectă pentru client și nu pentru agentul care este disperat să vânda.

Îți dau un exemplu :

De câte ori nu ți sa întâmplat să îți dorești ceva, iar dupa ce l-ai cumpărat îți dai seama ca nu este ceea ce ți se potrivește? Mie de multe ori, mai ales când îmi iau câte un costum sau câte un accesoriu vestimentar. Vânzătorul îți spune că îți stă nemaipomenit de bine. Iar când ajungi acasă soția ta sau o persoană apropiată nu este de aceeași parere cu el. Odată în viață am încercat cu toții această senzație amară. Așa ca eu nu imi doresc clienti nemulțumiti. Adevăratul profesionist știe că trebuie să spună NU atunci când este nevoie și săi ofere clientului varianta care i se potrivește cel mai bine, chiar dacă vinde mai puțin. Este esențial pentru client să înțeleagă că acest „NU” este spre binele lui.

Termopane 2021

Ascultă sfatul unui specialist.

Obiectivul meu este ca să mă fac înțeles , că nu este un „NU” din răutate. Obiectivul meu este să îți dau tot suportul și toată priceperea mea ca să te ajut să faci alegerea cea mai bună. Pentru că propunerea mea pentru tine te v-a transforma într-un client mulțumit și într-un mesager pentru progresul brandului meu.

Atunci când oamenii vor înțelege că le dorești binele, că ai experiența necesară în a le oferi valoare. Atunci când ai în fața ta un om care ține cont de sfaturile tale. Atunci eu am o datorie morală să îl ajut și să îi ofer ce i se potrivește cel mai bine.

Cu cât clientul este mai mulțumit de abordarea noastră, cu atât se simte mai  sigur pe alegerea lui și nu tratat ca un bancomat. Cu atât v-a fi mai mulțumit de noi și dispus să ne aleagă.

Sfaturi utile
27.01.2024

Condens pe geamuri – ce este, cum îl puteți îndepărta și de ce recomandăm să îl preveniți. Știți că odată…

12.11.2023

Locuiți în Bucuresti și sunteți în căutarea unui sistem de tamplarie din aluminiu?  Alegerea tâmplăriei este o etapă foarte importantă…

04.10.2023

Montaj termopane din aluminiu pentru cei care refuză cel mai mic compromis. Dragă cititorule! Dacă a-ți ajuns în faza în…

BANU ALUMIN
Adresa : București
Telefon : 0754.028.009
Facebook : facebook.com
YouTube : youtube.com
Instagram : instagram.com
Linkedin : linkedin.com